10 jel, ami bizonyítja, a férfi szerelmes beléd

Nem csak abból tudod, ha gyakran hangoztatja!Honnan lehet tudni, hogy párod szerelmes beléd? Egy tett többet mond ezer szónál, és ugyanez érvényes a párkapcsolatokra is! Persze jó hallani, a bűvös SZ-betűs szót, de ha nincsenek mögötte tettek, akkor hamar kiüresedhet és értelmét veszti, főleg ha papagájként harsogják. A férfiaknak nehezükre eshet egyértelműen kimutatni érzéseiket, de ettől nem kell kétségbeesned! Figyelj oda a következő jelekre, melyekből megtudhatod, mit is érez pasid!

1. Bárhol is legyél, amíg látótávolságban vagy követ tekintetével és figyel rád. Ez társaságban a leggyakoribb és még ha mással is beszélget éppen, akkor is figyel téged a szeme sarkából.

2. Bármennyire is elfoglalt szakít időt, hogy láthasson és veled legyen, akár csak 5 percre is. Érzed, hogy szeret veled lenni, akkor is, ha csak egy puszi erejéig tudtok találkozni.

3. A szerelmes férfit érdekli, hogy mi van veled és hallani akarja a hangodat ezért gyakran felhív. Nem ráz le, amikor te hívod, sőt felveszi a telefont, amint csak lehet.

4. Felvállal téged a barátai és a családja előtt. Sőt, ha már a családjának is bemutat, akkor valószínű, hogy komolyan gondolja a kettőtök kapcsolatát.

5. Kíváncsi a munkádra, hobbidra és mindenre, ami veled kapcsolatos. Meg szeretné ismerni a barátaidat, családodat és odafigyel arra, amit mondasz.

6. Nem akar irányítani. Nem próbál megváltoztatni és beleszólni például abba, hogy milyen ruhát veszel fel. Hagyja, hogy önmagad legyél, hiszen olyannak szeret, amilyen vagy.

7. Igyekszik minél többször kedveskedni neked. Szívesen lep meg virággal, ajándékokkal vagy csak egy apró figyelmességgel. Mindent megtesz, hogy mosolyt csaljon az arcodra. Emlékszik a születésnapodra, névnapodra és az évfordulóitokra.

8. Az, hogyan csókol elárulja valódi érzelmeit, hiszen azt, aki a szívét rabul ejtette, sokkal szenvedélyesebben csókolja meg. Nem csak odacuppantja a kötelező szájra puszit, hanem olyan érzékien csókol, hogy elolvadsz tőle.

9. Folyamatosan keresi a testi kontaktus veled. Megragad minden alkalmat akárcsak arra, hogy megfogja a kezed vagy átöleljen. Ha a férfi gyakran átkarol és nem csak néhány másodpercre, akkor szinte biztos, hogy nálad van a szíve.

10. A szerelmes férfi szorosan átkarol elalváskor. Szinte biztos, hogy szoros érzelmek fűznek egymáshoz, ha úgy alszik el melletted, hogy közben átölel.