10 hétköznapi praktika mely kényelmesebbé teszi a mindennapjaidat!

Tedd velük könnyebbé az életed!Mindannyian használunk ilyen vagy olyan trükköket vagy praktikákat a mindennapi életben, melyekkel kényelmesebbé vagy egyszerűbbé tesszük életünket. A praktikák egy részét nagymamáinktól hozzuk. Aztán vannak, amiket mi találunk ki és olyanok is, amiket másoktól lesünk el. Mutatunk most nektek 10 praktikát, mely a hasznotokra lehet:

1.Ha utazol, tégy illatos szappant a szennyes ruhák közé, így jobb illatuk lesz, és nem veszi át a szagokat az egész bőrönd.

2.Tégy egy újságpapírt a szemetes aljára, hogy felszívja a különböző nedveket és folyadékokat.

3.Ha le akarsz firkálni egy telefonszámot vagy címet, ne csak áthúzd vízszintes vonalakkal. Írj fölé betűket, így nem lesz olvasható az eredeti iromány.

4.Ha mosolygós képet készítenél, de a mosolyod hamisnak tűnik, próbáld meg összehúzni a szemed. A szem körüli ráncocskák látványától őszintébbnek tűnik az a mosoly!

5.Ha egy golyóstoll rugóját ráhelyezed a töltőd kábelére, megakadályozhatod, hogy megtörjön vagy elszakadjon.

6.Ha eleged van a sok kábelből a polcodon, akkor fogj egy dobozt, helyezz bele WC papír gurigákat. A gurigákban tudod csoportosítani a különböző kábeleket, anélkül, hogy összeakadnának.

7.Nehezen ébredsz fel? Akkor fogj egy üres poharat (legjobb, ha műanyag) és tedd bele a telefonod, majd ezt helyezd az ágy mellé… már nem is olyan egyszerű lenyomni reggel a szundit, igaz?

8.Ha elhagytál valami aprót a házban, de nem akarod, a porszívó porzsákjából kiguberálni, próbáld ki a következőt: Húzz egy nejlonzoknit a porszívó csövére és rögzítsd erősen gumival. Indulhat a porszívózás!

9.Ha mindig ráncos az inggallérod, próbáld kiegyenesíteni hajvasalóval! Azért nézd meg, hogy a lapok tiszták legyenek!

10.Ha állandóan lecsöpög a jégkrémed, akkor húzz alulról a pálcikára egy muffin kapszlit. Így talán nem leszel könyékig jégkrémes!