10 vicces dolog, ami csak hétfő reggel történhet meg veled

Íme 10 tréfás kép arról, hogy nem mindenki van toppon hajnalban.Nem mindenki koránkelő, és valljuk be a reggelek sokunk számára automata pilóta üzemmódban telnek…hozzátesszük a napok többségében teljesen rendben. Mi van akkor viszont, ha valami hiba csúszik a gépezetbe? A következő képek erről mesélnek és bevalljuk sok helyen hálával adóztunk a sorsnak, hogy nem velünk történt.

A reggel csodái... A reggel csodái...
Amikor a kávéfőző lelöki a kedvenc bögrédet a pultról, amiben a friss fekete gőzölgött...valld be, te is elsírnád magad. Amikor a kávéfőző lelöki a kedvenc bögrédet a pultról, amiben a friss fekete gőzölgött...valld be, te is elsírnád magad.
Két hónapnyi megfeszített szakállnövesztést követően egyik reggel rosszul állítod be a szakállnyírót. Két hónapnyi megfeszített szakállnövesztést követően egyik reggel rosszul állítod be a szakállnyírót.
Mintha valamit elfelejtettél volna... Mintha valamit elfelejtettél volna...
Nagyon nehéz reggele lehetett.... Nagyon nehéz reggele lehetett....
Hétfő reggel bármi megtörténhet Hétfő reggel bármi megtörténhet
37 perces késéssel ébredtem. 5 percen belül a kocsiban ültem. 10 percen belül a munkahelyemen. Már csak ott vettem észre ezt: 37 perces késéssel ébredtem. 5 percen belül a kocsiban ültem. 10 percen belül a munkahelyemen. Már csak ott vettem észre ezt:
A szomszédom egy átbulizott éjszaka után nem találta a fogkrémet. A szomszédom egy átbulizott éjszaka után nem találta a fogkrémet.
Valószínűleg nagyon sietett reggel a kondiban az öltözködéssel. Valószínűleg nagyon sietett reggel a kondiban az öltözködéssel.
A sorrendbe némi hiba csúszott... A sorrendbe némi hiba csúszott...

Forrás: brightside