12 napig kizárólag banánt evett ez a nő – Te kipróbálnád?

Az eredmény elképesztő!Yulia Tarbath és férje a diéta kipróbálása előtt is sok zöldséget és gyümölcsöt ettek, így nem jelentett túlságosan nagy kihívást, mikor az asszony úgy döntött, hogy kipróbálja a gyümölcsdiétát, melynek egyetlen eleme a banán.

Yulia azt mondta azért választotta a banánt, mert könnyen emészthető, tápanyagokban gazdag és könnyű beszerezni. A banándiéta esetleg zellerrel egészíthető ki.

Az asszony 12 napig tartotta a szigorú kúrát. Ez idő alatt csak banánt evett, sok vizet ivott, eleget aludt és rendszeresen sportolt. A kúra végén már tapasztalta is a kúra pozitív hatásait fizikálisan és mentálisan is.

Azt már a kúra kezdetén hamar észrevette, hogy anyagcseréje és bélműködése javult. Ez annyira nem is meglepő, hiszen a banán rostokban gazdag, így jótékony hatása van az emésztésre. Yulia elmondása szerint mindemellett nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak és kreatívabbnak érezte magát.

Tisztább lett a fejem, jobban tudtam koncentrálni és gondolkodni is – mondta Yulia. Ez betudható a banánban lévő triptofánnak és káliumnak, mely hatással van az agy oxigénellátásra. A kúra végére tele lett energiával, könnyebben ment az edzés és a bőre is puhább és fényesebb lett. Megszabadult a falási rohamoktól és az érzelmi ingadozásoktól is.

Te mit gondolsz, kipróbálnál egy banánkúrát?