2017 legmenőbb háztartási praktikái, amiket te is ki akarsz majd próbálni!

Pofonegyszerű ötletek DIY rajongóknak, videóval!A 2017-es év telis-tele volt szuper ötletekkel, amiket a lelkes otthoni barkácsolók és a trükkök szerelmesei gyorsan magukévá is tettek. Az alábbi videóban rengeteg egyszerű, de annál nagyszerűbb ötletet láthattok. A teljesség igénye nélkül a mi kedvenceink a következők:

1.A cipős dobozokban található nedvszívó tasakok számos helyzetben felhasználhatók. Ilyen például, ha vízbe esik a telefonunk és ki szeretnénk szárítani. Nem kell mást tenni, mint betenni a telefont a tasakokkal egy légmentesen zárható zacskóba egy éjszakára. Egy-egy ilyen tasakocska segíthet a sószóróban összetapadt szemeken is.

2.Jégkockák minden mennyiségben! Lefagyaszthatjuk a megmaradt kávét, vagy tehetünk apróra vágott gyümölcsöt a jégkockatartóba a színes jégkockákért.

3. A széttört rúzson segíthet, ha öngyújtóval melegítjük, majd hozzátapasztjuk a letört darabot.

4.Ne dobjuk ki a régi tojástartót, még nagyon jól jöhet magok elültetésénél. Helyezzünk virágföldet a kapszlikba és szórjuk bele a magokat, amiket el szeretnénk ültetni. Később a zsenge növényt nyugodtan elültethetjük a kapszlival együtt egy megfelelő cserépbe.

5.Az öntapadós akasztóknak és a hagyományos irodai mappáknak pedig a konyhában vehetjük hasznát többféleképpen. Tisztítószerek, gyümölcsök és zöldségek tárolásánál is kapóra jöhetnek!

Válasszátok ki ti is a kedvenceteket!