5 dolog, amitől a pasik hátán feláll a szőr

Ezeket kerüld el, ha meg akarod tartani álmaid pasiját!Lehet, hogy azt hitted tudod, mi kell a férfiaknak, de könnyen kiderülhet, hogy a szerinted nagyszerű ötletnek tartott dolgok, mégsem olyan nagyszerűek, sőt el is üldözheted vele álmaid férfiját!

1.Csak a márkás az igazi!

Nem az a fontos, hogy Louis Vuitton, Gucci vagy Dolce & Gabbana logója van-e a táskádon vagy a legújabb cipődön. Hidd el, a férfit a legkevésbé sem fogja érdekelni, milyen márkás cuccaid vannak, mert számára nem ez a fontos. A lényeg, hogy olyat viselj, ami csinos és tükrözi az egyéniséged.

2.Bocs, de diétázom!

A következő randi helyszíne egy étterem vagy bár, ahol esetleg enni is fogtok, de inkább salátát rendelsz vagy valamilyen sovány húst, nehogy megrettenjen álmaid férfi attól, hogy két harapásra eltüntetsz egy hamburgert? Hidd el, sokkal jobban sikerül a randi és vonzóbbnak fog találni a kiszemelt férfi, ha jóízűen eszel, és nem próbálsz másnak látszani, mint aki vagy.

3.Nevetnem kell, hogy lásd, érdekelsz!

Minden mondatra, amit csak kiejt a száján hangos kacagással reagálsz, csak azért, hogy lássa, érdekel. Ezzel biztosan nem fogod pedig levenni a lábáról. A pasik kiszúrják, ha nem őszintén nevetsz, és csak kényszerből vigyorogsz. Biztos lehetsz benne, hogy feláll tőle a szőr a hátukon.

4.Szép vagyok, főleg 3 kilo vakolattal!

A smink egy csodás találmány, de a jóból is megárt a sok. Amikor a pasid pizsamában és melegítőben is téged tart a világon a legdögösebbnek, akkor bizony nem a több réteg sminket, hanem téged szeret. Így aztán nyugodtan megmutathatod természetes valódat. Az extra sminket hagyd meg oda, ahová tényleg szükség van rá.

5.Tudnod kell rólam mindent!

Való igaz, egy férfi szeret minél többet tudni szíve választottjáról… de ezt a tudást nem egyszerre, és nem az első randin akarja feltétlenül megszerezni. Ne úgy akarj érdekesnek tűnni, hogy mindent kiteregetsz első alkalommal. Egy kis titokzatosság csak felkelti az érdeklődését, és újra akar majd látni.