5 hihetetlen és vicces ok, amiért a segélyhívót tárcsázták

A segélyhívót legtöbben akkor hívjuk, ha nagy a baj. De vannak, akik ezt másképpen gondolják! 

A segélyhívót akkor szoktuk hívni, ha valamilyen vészhelyzet áll elő és a rendőrök, mentők vagy tűzoltók segítségére szorulunk. Azonban a vészhelyzet szó értelmezése egyénenként eltérő lehet. Következzen 5 hihetetlen történet, amiért emberek a segélyhívót tárcsázták:

  1. Egy brit férfi 2011-ben azért hívta a segélyhívót, mert egy hatalmas és erős fényforrást vélt látni a háza felett. Az operátor megígérte, hogy visszahívja a férfit, amint utána néz. Azonban a visszahívásra nem került sor. A férfi két perc múlva ismét telefonált, és a következőket mondta: „Ezt nem fogja elhinni! A Hold az!”.
  2. Amikor manikűröse nem jó munkát végzett, egy floridai hölgy úgy gondolta a legjobb, ha rendőri segítséget kér a segélyhívón keresztül. Miután kihívta a rendőröket, ismét a segélyhívót hívta, hogy megkérdezze, mikor érkeznek. Amikor odaértek, a hölgy ismét telefonált, és panaszkodott, hogy nem tettek semmit a kiérkező rendőrök. Ez így azonban nem teljesen igaz: a hölgyet végül letartóztatták.
  3. 2006-ban egy Michigan-i rendőr egy rajtaütés során zsebre tett egy kis marihuánát. Ezt hazavitte, jól belesütötte egy kis csokis sütibe, majd feleségével jól megették a süteményt. Ezután felhívta a segélyhívót és azt mondta, az operátornak, hogy meghalt. A történet végét úgy lehetne röviden összefoglalni, hogy az úr már nem dolgozik a rendőrségen.
  4. Egy kisfiú úgy érezte, hogy vészhelyzetben van, mikor tárcsázta a segélyhívót. A vészhelyzet történetesen a matematika házi feladat volt, amivel nem boldogult a fiatalember. Az operátor végül segített az olyan feladatok megoldásában, mint a 14-6=?
  5. Egy Wisconsin-i becsületes polgár egy átmulatott éjszaka után, úgy érezte kötelessége jelenteni egy ittas vezetőt. Fel is hívta a segélyhívót, de mikor az operátor megkérdezte tőle, hogy jelenleg is a vezető mellett ül-e, a hölgy a következőt válaszolta: „Nem, én vezetek.”