5 nagyon fura találmány

Igényt tartanál valamelyikre?Időről-időre készülnek újabb és újabb furcsa találmányok, ezekből szemezgettünk. Annak eldöntését, hogy hasznosak vagy sem a kedves olvasóra bízzuk.

1.Baba tusolósapka

Elkerülendő, hogy a kisbabák szemébe menjen a sampon, megérkezett a tusolósapka, mely szabadon hagyja a megmosandó fejbőrt és eltéríti a gonosz sampont. Bónusz, hogy a gyerek felülnézetből valamilyen furcsa virágra hasonlít.

Forrás:amazon.com/Baby-Shower-Shampoo-Visor-Bath

2.Centi-öv fogyókúrázóknak

A karcsúsodásod folyamatát egyszerűen nyomon követheted ezzel az övvel, és mindenki más is… Egy centi itt, egy centi ott és biztos lehetsz benne, hogy mindenki tudni fogja.

Forrás: ebay.com/itm/Creative-Losing-Weight-Watch-Belt-Slimming-Measuring-Waist-Circumference-Unisex

3.”Ölelj meg párna”

Ha magányos vagy, de szeretnéd, hogy valaki átöleljen álmodban, akkor itt az „Ölelj meg párna”, melyre ráhajthatod fejed miközben a párna-kar gyengéden átkarol.

Forrás: techcrunch.com/2009/02/06/creepy-hug-me-pillow-is-on-sale/

4.Mikrofon szivacs

Igazi ”zuhany alatti Grammy-díjas” vagy? De eddig nem volt a tehetségedhez méltó eszköz a kezedben? Na most már létezik! A mikrofon szivacs kiváló lehet azoknak, akik szeretnek a zuhany alatt skálázni.

Forrás: www.amazon.com/dp/B001E1SXV2/?tag=akeyuk-20

5.Kapucnis párnahuzat

Szeretnéd a kapucnid a fejedre tenni és elbújni a világ elől? Esetleg kicsit relaxálni? Ha éppen nincs kéznél a kapucnis pulcsid, akkor jó ötlet lehet ez a kapucnis párnahuzat!

Forrás: amazon.com/HoodiePillow-Brands-Hooded-Pillowcase-Blue

 

Borítókép: pixabay.com