5 növény, melyről nem is tudtad, hogy természetes rovarriasztók

Ahogy javul az idő egyre több időt töltünk a szabadban azonban az idő javulásával megjelennek a bogarak és rovarok is. Mutatunk hat növényt, melyek segíthetnek távol tartani a nem kívánt társaságot.Ezek a növények amellett, hogy a lakás vagy a ház díszei lehetnek, közben hasznos munkát is végeznek és még környezetbarátak is a sokszor drága rovarirtókkal szemben.

A levendula segíthet távol tartani a molyokat, bolhákat, legyeket, és szúnyogokat. A levendula segíthet távol tartani a molyokat, bolhákat, legyeket, és szúnyogokat.
A bazsalikom egy igazán kellemes aromájú fűszernövény és jól jöhet, ha szeretnénk távol tartani a szúnyogokat és legyeket. A bazsalikom egy igazán kellemes aromájú fűszernövény és jól jöhet, ha szeretnénk távol tartani a szúnyogokat és legyeket.
A körömvirágot nem kedvelik a szúnyogok és a levéltetvek. A körömvirágot nem kedvelik a szúnyogok és a levéltetvek.
A macskamenta segíthet távol tartani a szúnyogokat, ezzel szemben a macskák hamar rákattannak. A macskamenta segíthet távol tartani a szúnyogokat, ezzel szemben a macskák hamar rákattannak.
A borsmenta remek ételízesítő és a szúnyogok, pókok, hangyák távoltartásában veheted hasznát. A borsmenta remek ételízesítő és a szúnyogok, pókok, hangyák távoltartásában veheted hasznát.

Képek: pixabay.com