5 tipp hogyan ajándékozzunk pénzt ötletesen!

Egy kis kreativitással nem csak borítékot adhatsz.Ajándékba pénzt adni nem feltétlenül rossz ötlet, főleg ha tudjuk, hogy a személy, akit megajándékozunk, éppen gyűjt valamire. Most mutatunk nektek 5 tippet, hogyha szeretnétek meghaladni a fehérborítékot:

1.Pénzfa

Végy egy kisebb vagy közepes cserepet és állíts bele egy faágat (olyat, ami elágazik), majd tégy bele köveket, kavicsokat. A faágakra ezután kösd rá a bankjegyeket és kész is!

2.Óriási pénzszaloncukor

Óriás szaloncukorba is rejthetők a ropogós bankjegyek. Végy például egy WC papír gurigát, borítsd be valamilyen csomagoló papírral és dugdosd bele a pénzt. Ezután csomagold be az egészet, mintha egy óriási szaloncukor lenne.

3.Pénztorta

Ehhez szükség van némi kézügyességre és türelemre: tekerd fel a bankjegyeket és belülről kifelé haladva rögzítsd a középsőhöz őket körben. Születésnapra nagyszerű ajándék lesz!

4.Pénzangyalok

Készíthetünk angyalokat karácsonyra néhány egyszerű hajtással. Az angyal feje, pedig készülhet hungarocell gömbből. Egyszerűbb megoldás mikor néhány masnival egy stilizáltabb angyalt kreálunk.

5.Pizza pénz

Végy egy pizzás dobozt és körben terítsd le a bankjegyeket. Néhány érmével még feltétet is készíthetsz rá! Házibuliba jó meglepetés lehet!

Képek: Pinterest