7 dolog ami jusson eszedbe, amikor minden rosszra fordul

Amikor minden rossz egyszerre üt be, nagyon nehéz előhúzni a pozitív dolgokat. Bármin is mész keresztül fontos, hogy emlékezz: Mindig van miért hálásnak lenni. Az, hogy boldog vagy, nem jelenti azt, hogy minden tökéletes az életedben. Azt jelenti, hogy a probléma megoldására koncentrálsz és a jó dolgokra figyelsz.Emlékezz erre a hét dologra, ha verem mélyén ülsz:

1. Az aggódás és a panaszkodás nem segít
Minél többet panaszkodsz, annál kevesebb dolgot tudsz megvalósítani. Ha aggódsz és panaszkodsz, az szemernyit sem változtat a helyzeteden. Ha a panaszkodást választod cselekvés helyett, akkor beleragadsz egy nagy negatív körbe. Ne hagyd, hogy panaszkodás uralja az életedet. Cselekedj helyette. Tanulj a hibákból és változtass. Az igazi boldogság akkor érkezik, amikor befejezed a saját problémáidon való aggódást, és hálát adsz azért, hogy nincs nehezebb dolgod.

2. A fájdalom az élet része
Ha akarjuk ha nem, a fájdalom az élet velejárója. Néha bezárul egy ajtó, ami jelzi: itt az idő továbbmenni. Néha nem értjük az okokat, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek is egyáltalán. A fájdalom lehet, hogy valami értékesre tanít. Lehet, hogy azt éri el, hogy motiváltabb legyél mint eddig. A fájdalom segít a növekedésben.

3. A nehézségek átmenetiek
Lehet, hogy megbántódtál, de meg fogsz gyógyulni. Amikor nehéz időszakban van, úgy tűnhet sosem lesz vége. Tudnod kell, hogy minden elmúlik egyszer, a nehéz időszakok is. Amikor valami befejeződik, utat nyit valami újnak.

4. A hegeid jelképezik az erődet
Lehet, hogy hegeket szerzel a nehéz időszakokban, de gondolj arra, hogy ezek jelképezik az erődet. Azt mutatják, hogy a fájdalomnak vége, a seb begyógyult. A heg emlékeztessen, hogy találkoztál a fájdalommal, megtanultad a leckét, tovább léptél és erősebben jöttél ki belőle.

5. Minden nehézség egy lépés előre
A türelem nem a várakozásról szól, hanem arról, hogy kitartóan és keményen dolgozol a céljaidért. Rizikót és bizonytalanságot vállalni, hogy elérd álmaidat és kilépni a komfort zónádból. Minden nehézség egy lépés előre. Fontos, hogy tudd, mert a kemény munka megtérül.

6. Az lesz aminek lennie kell
Lehet, hogy nem látod, de minden nehézségben van áldás. Nem erőltetheted a dolgokat. Vannak helyzetek, amikor csak el kell engedni, és hagyni hogy történjenek a dolgok. Az igazi élet arról szól, hogy kihasználod a lehetőségeket, megtalálod az elégedettséget és dédelgeted a jó emlékeidet, miközben a tapasztalatok segítségével tanulsz. Ha egyszer elengeded az aggódást és kétségeket, nyugalmat találsz.

7. Folytasd!
Az egyik és egyben legfontosabb dolog amire emlékezz, ha beborul az ég, hogy folytasd! Ha elesel, akkor találd meg a bátorságot újrakezdeni. A legjobb leckéket a legnehezebb időkben tanulhatod. Ha már úgy érzed feladnád, gondolj arra, hogy a legjobb dolgokat néha az előzi meg, hogy minden teljesen elromlik.