A 8 legjobb város a világon 2018-ban. Nézd meg a felmérés eredményét!

Vajon hol a legjobb lakni a világon?

A timeout.com 15 000 embert kért meg 32 különböző városból, hogy mondják el véleményüket lakhelyükről és rangsorolják azt különböző szempontok alapján.

Az eredmények alapján jelenleg az amerikai Chicago-ban a legjobb lakni. Az előkelő helyezését annak köszönheti, hogy lakói szerint kiválóak a szórakozási és kulturális lehetőségek, és az árak is elfogadhatók a városban. Lássuk, hogy milyen egyéb legeket értek el a világ nagyvárosai a felmérésben.

Az eredmények alapján jelenleg az amerikai Chicago-ban a legjobb lakni. Az előkelő helyezését annak köszönheti, hogy lakói szerint kiválóak a szórakozási és kulturális lehetőségek, és az árak is elfogadhatók a városban. Lássuk, hogy milyen egyéb legeket értek el a világ nagyvárosai a felmérésben. Az eredmények alapján jelenleg az amerikai Chicago-ban a legjobb lakni. Az előkelő helyezését annak köszönheti, hogy lakói szerint kiválóak a szórakozási és kulturális lehetőségek, és az árak is elfogadhatók a városban. Lássuk, hogy milyen egyéb legeket értek el a világ nagyvárosai a felmérésben.
Úgy tűnik a portugáliai Porto a legjobb hely a világon, ha emberi kapcsolatokról van szó, legyenek azok családi, baráti vagy romantikus jellegűek. Az összesített listán, pedig a második legjobb város. Úgy tűnik a portugáliai Porto a legjobb hely a világon, ha emberi kapcsolatokról van szó, legyenek azok családi, baráti vagy romantikus jellegűek. Az összesített listán, pedig a második legjobb város.
Az összesített listán a harmadik helyen végzett New York a felmérés szerint a legstresszesebb város a világon, de ugyanakkor itt a legjobb az éjszakai élet is. Az összesített listán a harmadik helyen végzett New York a felmérés szerint a legstresszesebb város a világon, de ugyanakkor itt a legjobb az éjszakai élet is.
Ausztrália második legnagyobb városa, Melbourne kiemelkedő eredményt ért el: az emberek több mint 92% mondta, hogy szeret itt élni. Ausztrália második legnagyobb városa, Melbourne kiemelkedő eredményt ért el: az emberek több mint 92% mondta, hogy szeret itt élni.
Az izraeli Tel Aviv listavezető, ha bulizásról, egyéjszakás kalandokról és rövid munkaórákról van szó. Az izraeli Tel Aviv listavezető, ha bulizásról, egyéjszakás kalandokról és rövid munkaórákról van szó.
Ahol a legtöbbet szeretkeznek az emberek az a francia főváros, Párizs a felmérés alapján. Ezzel együtt a párizsiak azok, akik a leginkább szenvednek alvásmegvonástól a megkérdezettek szerint. Ahol a legtöbbet szeretkeznek az emberek az a francia főváros, Párizs a felmérés alapján. Ezzel együtt a párizsiak azok, akik a leginkább szenvednek alvásmegvonástól a megkérdezettek szerint.
A Mexikóvárosban élők vesznek részt a legtöbbet kulturális programokon, legyen az színház, mozi, koncert vagy bármilyen művészet. A Mexikóvárosban élők vesznek részt a legtöbbet kulturális programokon, legyen az színház, mozi, koncert vagy bármilyen művészet.
A felmérés szerint Bangkokban esznek a legtöbben utcai árusoknál a világon. A változatos thai konyhát nézve ez nem meglepő. A felmérés szerint Bangkokban esznek a legtöbben utcai árusoknál a világon. A változatos thai konyhát nézve ez nem meglepő.
Képek:pixabay.com
Forrás: timeout.com