A férfi keresztnevének kezdőbetűje árulkodik személyiségéről!

Most megtudhatod, milyen is a kiszemelted!Nevünk több szempontból is meghatároz minket és identitásunk egyik fontos eleme. Ahhoz, hogy kiszemeltedről többet megtudj, csak a keresztnevének első betűjére lesz szükséged! Ez árulkodik személyiségéről és arról, mit várhatsz tőle. Kettős és ékezetes betűk esetén az egyjegyű és ékezet nélküli megfelelőket kell figyelembe venni, például Cs-nél a C-t, és Á-nál az A-t.

A, E, P, X, Z

Igazi vezetők kerülhetnek ki azok közül, akiknek a fenti betűk valamelyikével kezdődik a neve. Általában nagyon önállóak, kreatívak, előrelátók és vállalkozó szelleműek. Kiváló a beszélőkéjük, így remeken szónokolnak vagy tartanak előadásokat. Könnyű rájuk felnézni és nagyszerű tanító lehet belőlük. Azonban nem viselik jól, ha nem az ő kezükben van a gyeplő és könnyen válhatnak irányításmániássá.

B, F, I, K, O, S

A pasi, akinek a fenti betűk valamelyikével kezdődik a keresztneve, igazán érzékeny és romantikus alkat. Azonban ezt az énjét csak az előtt fedi fel, akiben teljesen megbízik. Rendkívül segítőkész és természetéből adódóan mindig védelmébe veszi a gyengébbeket. Azonban nincsen túl nagy önbizalma és ezért megtörténhet, hogy elbizonytalanodik és negatív magatartást vesz fel. Ilyenkor túlérzékeny és sértődékeny lehet.

C, G, L, M, V

Az e kezdőbetűkkel rendelkezők legtöbbször igazán intelligensek, sokszor átlag feletti a tudásuk. Ezen tulajdonságukhoz gyakran társul égő tettvágy, szorgalom és kitartás is. Ezeknek hála nagy dolgokat érhetnek el. Precízek és fegyelmezettek, amíg valami ki nem zökkenti őket az egyensúlyból, akkor robbannak. Szerencsére nem haragtartóak, sőt igazán empatikusak, nagyszerű humorérzékkel vannak megáldva, ezért kellemes élmény a társaságukban lenni.

H, J, N, Q, R

A fenti betűkkel kezdődő keresztnevű férfi gyakran igazi művészlélek. Rendkívül tehetséges, amivel érdemes élnie is, máskülönben csak elvesztegeti nagyszerű adottságait. Hajlamos álmodozni és csapongani is. Vigyáznia kell, hogy ne kerüljön rossz társaságba, mert az tévútra viheti. Fontos, hogy legyen mellette valaki, egy jóakaró, aki segít abban, hogy merre is haladjon az életében és terelgeti egy kicsit.

D, T, U, W, Y

Ezen kezdőbetűk tulajdonosai sokszor önfejűek és nagyon akaratosak tudnak lenni. Nem szoktak másokra hallgatni és inkább mennek a saját fejük után. Ezért aztán előfordul, hogy néha fejjel rohannak a falnak, de ha emiatt kudarc éri őket, azt valószínűleg soha nem fogják beismerni. Legtöbbször tettre készek, és bár nem midig sikerül megvalósítaniuk elsőre, amit akarnak, de idővel elérik céljukat.