A menyasszony felkéri 89 éves nagymamáját koszorúslánynak az esküvőjére! Igazán megható történet!

Amikor Christine Quinn megkérte nagymamáját, Bettyt, hogy legyen ő az egyik koszorúslány az esküvőjén, a 89 éves hölgy nem hitt a fülének. „ Vagy tízszer megkérdezte tőlem ’Biztos vagy benne?’ és ’Miért akarnál egy őskövületet meghívni a lakodalmi bulidra?’” mesélte Quinn.Azonban Christine hajthatatlan volt, hogy Betty nagyi legyen része a lakodalmi bulinak, az esküvői ceremóniának, és kísérje őt el az oltárig egy csokor virággal.

azara3

Quinn a következőket mondta a nagy napról:

Nagyi ahelyett, hogy hazament volna lepihenni, felszállt a party buszra is a többiekkel, persze anélkül, hogy anyunak (az ő lányának) elmondta volna. Végigtáncolta az egész éjszakát, beleértve azt a pillanatot is, amikor a férjem nagymamájával, Bellsievel közösen táncoltak. Hihetetlenül aranyosak voltak.”

azara1

Christine így folytatta:

„Nagyi egész nap folyamatosan megnevettette az esküvői társaságot a bölcs szavaival és vicces hozzászólásaival. Egyszerűen fantasztikus humorérzéke van, és nagyon jó meglátásai az életről, amit igyekszik mindennap felülmúlni. Mindenki imádja őt.”

azara2

Amikor Betty nagyit kérdeztük a napjáról, így válaszolt: „ Épp olyan idősnek számítasz, amennyinek érzed magad. A mai napon fiatalnak éreztem magamat.”

Ezzel senki nem is vitatkozik!