A születési hónapod megmutatja milyen lelki erővel születtél!

Egy egyedülálló lelki energiával születtél, amit a születési dátumodba kódolva kaptál meg a születésed pillanatában. Mindenki, aki az adott hónapban született azonos lelki energiák hatása alatt áll, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki ugyanabban a hónapban született egyforma lenne A születési dátumod hónapja a benned élő lelki erő szimbóluma.A lelki erő felelős az érzéseidért

Megmutatja, hogyan reagálsz érzelmileg a téged érő eseményekre, és hogyan dolgozod fel őket.A lelki erő megmutatja azt is, hogy mi az a belső tűz, ami az életed során hajt előre téged. A lelki erő meghatározza az emberi kapcsolataidat és megmutatja, hogy kivel tudsz jól kijönni és kivel lesznek konfliktusaid.

A lelki erő a külső szemlélő számára szinte láthatatlan, csak a cselekedeteid és a döntéseid által mutatja meg magát. Bármi, ami az életed során történik a lelkeden és az érzéseiden keresztül hat rád és bármi, amit az életed során teszel a lelked és az érzéseid hatására teszed.

A lelki erő a középpontja az életedet működtető erőknek.

Ha a lélekerő központod blokkolják a félelmeid vagy aggodalmaid, akkor meggyengül az aurád és egy idő után megbetegszel. Ahhoz, hogy a lélekerő központod mindig tiszta és erős legyen tisztában kell lenned a saját lélekerő típusoddal, mert a működését már azáltal is blokkolni tudod, ha nem éled meg ezt az erőt és mások elvárásainak hatására elfojtod magadban a vágyaidat.

Most a születési hónapod alapján megmutatom neked milyen lelki erővel születtél. Semmi mást nem kell tenned, mint kikeresned a születési hónapodat és elolvasni a lélekerőd számának jelentését.

Ha Januárban vagy Októberben születtél, a lélekerő számod az 1-es

Rendkívül tüzes, lobbanékony ember vagy, nagyon magas hőfokon éled az életed. Tele vagy energiával, lelkesedéssel. Ahol csak megjelensz, ott garantáltan hatással vagy a jelenlévőkre. Mindenbe, amit csinálsz nagyon sok lendületet és nagyon intenzív érzelmeket viszel. A teljes egyéniségedet beleviszed mindenbe, amibe belevágsz. Szeretsz egész emberként, szívvel, lélekkel részt venni abban, amit csinálsz.

Rendkívüli tűz hajt belülről, amit csak akkor leszel képes egyensúlyban tartani, ha minőségi módon be tudod fektetni ezt az energiát. Ehhez konkrét célokra, tervekre van szükséged az életedben. Javaslom, hogy végezz rendszeresen intenzív testmozgást annak érdekében, hogy a benned lévő fölös energiát ilyen módon izzadság formájában tudd levezetni. Ellenkező esetben sok belső feszültséggel kell szembenézned a felhasználatlan energiák miatt.

Ha Februárban vagy Novemberben születtél, a lélekerő számod a 2-es

Nagyon érzékeny lelkületű ember vagy, minden érzelmi rezdülésre olyan érzékenyen reagálsz, mint a tó vize egy esőcseppre. Nagyon könnyen ráhangolódsz mások érzéseire, örömére és bánatára egyaránt. Nyitott vagy az emberekkel való érzelmi kapcsolatokra, és elfogadod, amit másoktól kapsz. Alapvetően jellemzi az életedet, hogy képes vagy tökéletesen elfogadni az embereket olyannak, amilyenek, és nem keresed velük az érzelmi konfliktust.

Nagyon érzékeny, kifinomult lelkületű ember vagy. Meg kell tanulnod érzelmileg egyensúlyban tartani magadat azáltal, hogy kontrollálod mi az amit beengedsz, és mi az, ami jobb ha kívül marad. Ha nem tudatosítod magadban ezt a területet, akkor sokkal könnyebben áldozata lehetsz az érzelmi energia vámpíroknak. Ők olyan emberek, akik mások érzelmi energiájával töltik fel saját magukat, leszívva a másik minden életerejét.

Ha Márciusban vagy Decemberben születtél, a lélekerő számod a 3-as

Alapvetően vidám, optimista lelkületű ember vagy, szeretnél örömet, vidámságot vinni mások életébe. Érzelmileg nagyon színes ember vagy, az érzelmek nagyon széles skáláját megtapasztalod, de ezek közül többnyire a derűs jókedv jellemző rád. Az életet szereted a könnyedség oldaláról megközelíteni. Nem jellemző rád, hogy hosszú ideig elmerülj a depresszióban, vagy a letargiában, mert nagyon hamar újra megtalálod az örömet és a fényt az életedben.

Vidám és optimista ember vagy és ez fantasztikus. Oszd meg az életörömed annyi emberrel amennyivel csak tudod. Soha ne hagyd, hogy elvegyék a jókedvedet és letörjék a lelkesedésedet. Arra figyelj oda, hogy a lelki problémákat is kezelni kell. Ha a kezedben van a nevetés eszköze, akkor használd tudatosan a konfliktusok megoldására, de ne söpörd szőnyeg alá a problémákat!

Ha Áprilisban születtél, a lélekerő számod a 4-es

Érzelmileg nagyon stabil és kiszámítható ember vagy, akit nagyon nehéz, ha nem éppen lehetetlen kibillenteni az egyensúlyából. Nagyon ellenálló vagy az érzelmi viharokkal szemben. A stabil váradat nem lehet bevenni érzelmi játszmákkal, vagy támadásokkal, mert egyszerűen lepattannak rólad, mint egy láthatatlan páncélról a nyilak. Egyfajta belső nyugalom jellemző rád, amit külső hatás nem képes megingatni. Ha mégis történik valami odabent, abból kívül nagyon kevés vagy egyáltalán semmi nem látszik.

Nagyon stabil, megbízható ember vagy, akinek a hátán fát lehet vágni. Nagyon fontos, hogy a stabilitásod ellenére megtanuld befogadni és kimutatni az érzéseket, mert az érzelmek elutasítása könnyen megkeményedéshez, elhidegüléshez vezet, ami megnehezíti az emberi kapcsolataidat és ellehetetleníti, hogy az életed eseményei valójában hatással legyenek rád.