A születésnapod elárulja, mitől vagy vonzó a pasik szemében!

Tudod melyik napon születtél? Itt az ideje kideríteni!Abból, hogy a hét melyik napján születtél, sok minden kiderül rólad. Például, hogy honnan ered a vonzerőd, milyen a személyiséged és az is, hogy mely adottságodat értékelik nagyra a másik nem képviselői.

Hétfő

Ha hétfői napon születtél, akkor jellemző rád a gondoskodás mely vonzó lehet sok férfi számára. Ez a gondoskodás nem csak fizikailag, hanem lelkiekben is megnyilvánul. Nagyon empatikus vagy és szívesen törődsz másokkal. Ezt a törődést pedig partnered is értékeli.

Kedd

Ha keddi napon láttad meg a napvilágot, akkor temperamentumos és szenvedélyes vagy. Ez a szenvedély és lelkesedés csábító lehet sok férfi számára. De nem csak párkapcsolatban vagy ilyen, hanem akkor is, amikor saját céljaidat kell megvalósítani. Te igazán beleadsz mindent, ami csak tőled telik.

Szerda

Ha szerdán születtél, akkor igazán jó társalkodó vagy, minden beszélgetés nagyszerű élmény veled. A férfi örömmel hallgat meg és szívesen beszélget majd veled. Emellett még nagyszerű és egyedi humor érzéked is van, mely igazán ellenállhatatlanná tesz.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, akkor elképzelhető, hogy hajlamos vagy időnként a melankóliára. Ezért a férfinak a legnagyobb öröm az lesz, ha mosolyogni lát. Így ne fukarkodj a mosolyokkal, hiszen egy mosoly csak még szebbé tesz!

Péntek

Ha pénteki napon jöttél a világra, akkor a Vénusz energiái komoly hatást gyakorolnak az életedre. Így nem meglepő, hogy érzékien csábító nőiességeddel bárkit az ujjad köré csavarsz. Magabiztos vagy és jól flörtölsz, mely még vonzóbbá tesz a férfi szemében.

Szombat

Ha szombaton születtél, akkor van benned tartás bőven és némi keménység is. Ezek nehezen megszerezhetővé tesznek, de a kihívás, amit jelentesz nem tesz kevésbé vonzóvá, sőt! Magabiztosságod és az, hogy néhány dologban rendíthetetlen vagy szintén vonzóvá tesz.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, akkor játékos és vidám természeteddel elvarázsolod környezetedet. A férfinak vonzó kreativitásod, mellyel még a nehéz helyzetekből is megtalálod a kiutat és az alkotás iránti szenvedélyed, melyet önkifejezésre és komolyabb érzelmeid felfedezésére használsz.