Egy anya segítséget kért az internet népétől abban, hogyan nyissa ki az egyik konyhaszekrényét. Te mit mondtál volna neki?

Dobj el mindent, ami a kezedben van, mert itt bizony akció van! Egy főállású anya posztolt egy képet kinyithatatlan szekrényéről és tippeket várt, hogyan menthetné meg értékes porcelán tányérjait.“A szekrény, melyet soha nem lehet már kinyitni” olvasható a leírásban. Természetesen ügyes fogás volt bedobni a “soha” szót a segítőkész és kihívásokat kereső internetes közösségnek, mert rövid időn belül ömleni kezdtek az ötletek, hogyan szerezhetné vissza a tányérjait a segítséget kérő hölgy (16 ezer reakció és 456 komment).

nyitasos

Te mit tennél ebben a helyzetben? Írd meg kommentben!

A képet egyébként az október 21.i földrengést követően készítették a Tottori Prefektúra egyik hoteljében, mely a Kishida családé.

Az első három legjobb ötlet a következő volt:

1. Ha a tányérok olcsók, nyisd ki az ajtót. Ha a tányérok nem pótolhatók, akkor törd be az üveget jobb oldalon

2. Építs egy teljesen ugyanolyan házat a tied mellé, azzal az egy különbséggel, hogy a tányérok a polcon vannak. Majd töröld ki a régi házat.

3. Nyiss egy üveg bort > Igyál egy pohárral > Várd meg a férjed, amíg hazaér, majd kezdj egy teljesen kötetlen témáról veszekedni vele. > Menjd a konyhába > Nyisd ki az ajtót és hagyd összetörni > Hibáztasd a férjed. Ő majd bocsánatot kér, és vesz egy új szett étkészletet