Egy egész életet éltek le együtt, mikor kiderült a szörnyű igazság

A haldokló feleség élete végén ismerte be tettétA következő történet egy angol házaspár története: Lenny és Joyce Waltersé. Waltersék közel harminc évig voltak házasok és egy gyermekük is született. Sajnos Joyce-nál rákot diagnosztizáltak és bár az asszony sokáig küzdött a betegséggel, végül az kerekedett felül. Ekkor az orvosok tájékoztatták a családot, hogy Joyce-nak már csak pár hónapja van hátra.

Férje, Lenny Walters ekkor kereste fel a bankot, ahonnan korábban hitelt vettek fel közös házukra, melynek részleteit évtizedek óta fizették. A halárusként dolgozó Lenny és felesége a ház megvásárlásához körülbelül 11 millió forintnak megfelelő összegű kölcsönt vettek fel, melynek részleteit addigra már majdnem visszafizették, vagyis Lenny így hitte.

Mielőtt a bankba ért volna, egy SMS érkezett feleségétől, melyben az asszony leírta, hogy kétszer is hitelt vett fel férje tudta nélkül, annak aláírását aláhamisítva, így a tartozást 19 millió forint értékűre duzzasztva, mely jóval több, mint kezdeti összeg. Ráadásul az asszony a banknál megadott értesítési címet is megváltoztatta, így a fizetési felszólítások nem közös otthonukba, hanem a nő munkahelyére érkeztek, így a férj semmit nem tudott a dologról. Az asszony vallomása után nem tért haza férjéhez, hanem unokahúgához költözött és ott töltötte utolsó hónapjait. A felvett hitelből pedig semmi sem maradt, mert azt a pénzt korábban mind elköltötte.

Az, hogy a pénzt Joyce mire költötte nem derül már ki soha. Az viszont biztos, hogy férje, aki már a nyugdíjas korhoz közelít, nem fogja tudni visszafizetni a jelzáloghitelt, így aztán akár házát is elveszítheti, melyért hosszú évtizedeken át dolgozott.