Egy fotós szemével Ilyen az igazi nők teste!

A filmekben, reklámokban a nők, anyukák teste hibátlan és gyakorlatilag még egy szarkalábat sem lehet felfedezni az arcukon. Ez azonban csak ámítás! Íme az igazság, nézd meg milyen az igazi nők teste egy fotós szemével.

Az igazi nők, akik nap, mint nap meleg ételt tesznek a család elé az asztalra, akik nap végén is rendelkeznek annyi erővel, hogy lefektessék a gyereket, akik rendben tartják az egész otthont és esti masszázst adnak férjüknek, akik fáradtan tértek haza munkájukból, nos ők az IGAZI NŐK!
Most nézzük meg egy fotós szemével, hogy milyen is az ilyen igazi nők teste:

A has alján lévő stria emlékeztet arra, hogy egy csodás kisbabának adott életet ez a nő, aki valójában már egy anyatigris, így igazán kiérdemelte a csíkjait. Nem mindig jut idejük a nőknek sem arra, hogy mindig mindenben toppon legyenek. A striákat sok nő utálja. De ha zavarja is őket, csak ránéznek a gyermekükre és máris elszáll a rossz érzés. A hurkákat pedig szinte minden férfi imádja
<
>
A has alján lévő stria emlékeztet arra, hogy egy csodás kisbabának adott életet ez a nő, aki valójában már egy anyatigris, így igazán kiérdemelte a csíkjait.

Csak nézzünk meg pár frissen szült édesanyát a valóságban! Az a nagybetűs IGAZI és nem az, amit a Tv-ben mutogatnak.