Egy két gyermekes anyuka, egy autógarázsban él!

Közülünk akárki kerülhet hasonló helyzetbe. Egy látszólag fokozatos változás a szomszédságban akár mindenünkből kisemmizhet minket. A san francisco-i partokon nemrég hasonló változások következtek be. A tech boom miatt a tehetős emberek betelepedésére körülbelül 3000 dollárra emelte a bérleti díjakat.Nicole Jones, egy egyedülálló kétgyermekes anyuka sem tudta tovább fizetni a magas árakat, így egy autógarázsba kényszerült gyermekeivel, havi 1000 dollárért.

Amikor megosztotta a történetét, hogy felhívja a figyelmet a mindenkit érintő hajléktalanságra és a lakhatási problémákra, az emberek ítélkezéssel reagáltak. Azt mondták, hogy inkább valahova máshova kellene költöznie, ami olcsóbb, de normál lakás lenne. Mintha az olyan egyszerű lenne két gyerekkel.

A garázs ettől függetlenül egész jól felszerelt, és lakható, egy konyha és egy fürdőszoba is tartozik hozzá.

„Őszintén mindig is úgy gondoltam, hogy a hajléktalanok csak koldusok, akiknek nem fűlik a foguk a munkához, ezért inkább isznak és drogoznak, és az utcákon kéregetnek,” mesélte Jones a CBS-nek. „Dolgozom, és rendes pénzt keresek. Mégis úgy gondolom a legnagyobb része annak, hogy hajléktalan vagyok az a sok kötelező kiadásnak az összessége, amit egyszerűen már képtelenség megfizetni.”

Az édesanya mindentől függetlenül büszke arra, hogy fedőt tud biztosítani a családja feje fölé.