Egyedül nem megy, így találj rá a szerelemre!

Ha párkapcsolatra vágyunk, mert egyedül nem megy – ideje rendet tennünk a saját lelkünkben, hogy visszatérjen a szerelem az életünkbe. Néhány ártatlan kis flört, számos első randi, egyedül eltöltött éjszakák – ha már meguntuk a játszmákat, ha szeretnénk végre egy stabil párkapcsolatban élni, mert úgy érezzük, hogy egyedül nem megy, akkor többnyire elsősorban a saját hozzáállásunk az, amin változtatnunk kell.Flört, randi, nyitottság
Amikor belemegyünk egy forró flörtbe, esetleg néhány randiig is eljutunk, de valahogy soha nem klappolnak a dolgok, bizony érdemes elgondolkoznunk azon, hogy valami nem stimmel –velünk. Sok nő eltaszítja az érdeklődő férfiakat anélkül, hogy tudna róla. Két véglet és közte természetesen számos változat van, de most lássuk a két szélsőséget.

Párkapcsolat? Isten ments!
Az egyik szélsőségbe tartoznak azok a nők, akik bezárkóznak. Bár hangoztatják, hogy szeretnének már egy pasit, valakit, aki mellettük áll, valójában eszük ágában sincs új párkapcsolatot kialakítani. Ennek oka lehet egy vagy több rosszul végződött párkapcsolat, egy olyan mély sérelem, amit még nem dolgoztak fel, vagy éppen egy hosszú szerelem vége hagyott mély nyomot.

Az ilyen nők többnyire azt hiszik, hogy készen állnak egy párkapcsolatra, azonban viselkedésük, testbeszédük egészen mást mond – és ezt a férfiak is érzik. Ha úgy érezzük, mélyen elrejtve vannak bennünk ilyen gátak, nézzünk szembe velük, hogy a következő randira nyitott szívvel, partnert keresve érkezzünk.

Szeretlek, vegyél feleségül
A másik szélsőséget azok a nők képviselik, akik az első mosoly után hallják az esküvői zenét és az első randi után azt tervezgetik, hány gyerekük lesz, hol fognak élni. Ez a kétségbeesett kapcsolatfüggés sokszor azzal jár, hogy elriasztjuk a potenciális partnereket, szinte azonnal. Akarva-akaratlanul kicsúsznak a szánkon olyan szavak, melyek a hosszú távú közös jövőre utalnak – már az első randin.

Gondoljunk csak bele, vajon mi magunk hogyan reagálnánk egy ilyen helyzetben? Tisztázzuk magunkban, hogy „sok békát kell megcsókolni, mire megtaláljuk a királyfit” és ezt fogadjuk is el. Lesznek rossz randik, és nem megfelelő férfiak, de tisztázzuk magunkban, kire, mire is vágyunk és ne szeressünk bele az első ránk mosolygó férfiba!

Természetesen a két véglet között számos hozzáállás létezik, de ha sorra járjuk az első randikat és nincs második, ha azt valljuk, hogy keressük az igazit, de egyetlen férfi mellett sem tudunk megmaradni, talán ideje magunkba nézni és meglátni, mit is rontunk el.

A férfiak olyannak látnak minket, amilyennek mi magunkat. Ha magabiztosak vagyunk, jól kijövünk magunkkal, ismerjük önmagunkat és tudjuk mire vágyunk, akkor jó eséllyel észre is vesszük majd vágyunk tárgyát, bármekkora legyen is a tömeg.

Veled előfordult már, hogy észrevétlenül elüldözted a férfiakat? Hogyan léptél túl ezen?