Épp legénybúcsút tartottak a házban, mikor megjelent egy kutya és ide vezette őket

Mitchell Craddox már nagyon várta a legénybúcsúját, melyet 8 nagyon jó barátjával tartott. Tenessee államban, az erdő mélyén álló házat bérelték ki erre a célra egy hétvégére.A hétvége várokozással teli volt, de rögtön az első reggelen nem várt fordulatot vettek a dolgok. Miközben éppen a reggeli szalonnájukat sütögették, a fiúk egy kutyát vettek észre a bejárati ajtó előtt.

Nem mert bemenni de látszott rajta, hogy nagyon érdeklődik a reggelijük iránt.

1477718400

A férfiak megpróbálták megszelidíteni, látták rajta, hogy gazdátlan és nemrég születhettek kölykei. Elnevezték Annie-nek. A kutya annyira alultáplált volt, hogy már nem volt teje. Annie hirtelen az erdő felé pillantott, nem akarta otthagyni a férfiakat de legszívesebben visszarohant volna az erdőbe.

El is indult, a férfiak pedig egy ideig követték őt, a kutya pedig egyenesen egy kisebb csoport fához rohant. Mikor meg akarták nézni mi van ott, a kutya hevesen ugatni kezdett.

Először Mitchell ment oda, megkérdet a többieket, hogy maradjanak csendben. Hirtelen vinnyogást hallottak és rájöttek, hogy ezek kiskutya hangok. És valóban, fel is fedeztek hét kis fejet a füves-bokros területen.

1477755953

A kiskutyusok kíváncsiak lettek és megpróbálták elhagyni az Annie által készített búvóhelyet. Annie először nagyon félénk volt, de érezte, hogy a férfiak jó szándákúak és egy idő után megbízott bennük.

1477756200

A férfiak gyorsan elnevezték a kölyköket: a Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn és Rose neveket kapták. Kicsit jobban megnézték őket és nagyon csodálkoztak azon, hogy jó állapotban voltak. Mitchell szerint az anyakutya minden tőle telhetőt megadott nekik.

1477756416

Szinte észre sem vették, de a férfiak el is felejtkeztek a legénybúcsúról. Ehelyett örömmel gondoskodtak a kiskutyákról, bevitték őket a melegbe, vizet és ételt adtak nekik, foglalkoztak velük.

1477756617

Végül de nem utolsósorban Mitchell és barátai az összes kiskutyát örökbe fogadták. Mindannyian csupán 8 km távolságra élnek egymástól, így a családtagok mindig láthatják egymást.

1477756822

Mi még soha nem hallottunk ilyen legénybúcsúról, de örülünk, hogy ez a hétvége így sikerült. Kérjük, ossza meg ezt a cikket, ha egyetért!