Ez a csöppség 6 héttel korábban született. A nővér kamerát helyez el az inkubátorban, nézd meg mi történik.

Az “University of Kansas Gyermekkórház” intenzív osztálya első pillantásra lehet, hogy átlagos kórháznak tűnik, de amit a Royal humanitárius szervezet tett, az igazi úttörést jelent az olyan szülők számára, mint Sam Last, akit katonai szolgálatra, Kuvait-ba telepítettek.Az új felszerelést amivel minden egyes inkubátort elláttak, “Angel Eye”-nak (angyalszem), nevezték. Ennek a készülékeknek köszönhetően a szülők otthonról is nézni tudják gyermeküket, amikor csak akarják. Sam például 7000 mérföld távolságról figyeli újszülött kislánya minden pillanatát.

“Ez a felszerelés lehetővé teszi, hogy a szülők nyugodtabbak legyenek éjszaka, hiszen bármikor amikor felébrednek, egy képernyőn keresztül megnézhetik, hogy minden rendben van-e.”- mesélte Laurie Hay nővér.

Charlie hat héttel korábban született, miközben édesapja a távolban volt. A speciális felszerelés lehetővé tette, hogy az édesapa 7000 mérföld távolságból figyelni tudja, ahogyan kislánya mozog.

“Nehéz elhinni, hogy ilyen távolságról is megcsodálhatom a kislányomat” – mesélte Sam. “Köszönöm azoknak, akik lehetővé tették, és megvalósították azt, ami eddig csak egy álom volt.”