Ez a végzet: A srác saját magára bukkant felesége gyerekkori fotóján

Te hiszel abban, hogy létezik a világban valaki, akit neked szánt az ég? Mi van ha már találkoztál is vele csak nem tudsz róla?Belegondoltál már abba, hogy nem is biztos, hogy olyan messze van tőled az, aki egyszer nagyon fontos lesz neked? Mi van akkor, ha már találkoztál életed szerelmével, csak még nem fedeztétek fel egymást? Azt gondolhatnánk, hogy elég kicsi az esély erre, de ahogy ez a történet is mutatja nem lehetetlen.

Verona és vőlegénye Mirand egy napon régi fényképek nézegetésével múlatták az időt. Verona elővett néhány gyerekkori fotót, ahol a montenegrói tengerparton nyaral családjával. Ahogy a strandos képekkel lenni szokott mások is voltak a kép hátterében, de egy dologra egyikük sem számított. Mirand kiszúrt a háttérben egy kisfiút, akinek meglepően hasonló fürdőnadrágja, felsője és gumimatraca volt, mint neki gyerekkorában. Jobban megnézte és már biztos volt, hogy ő az, aki az utóbbi évek talán legnagyobb fotóbombáját dobta le menyasszonya kicsi kori képére.

Először nem akarták elhinni, hiszen mekkora esély van arra, hogy jövendőbeliddel egy helyen nyaralsz, sőt ugyanazon a strandon vagytok egy időben, amit még le is fényképeznek? A fiú családja azonban megerősítette, hogy valóban ott töltötték szabadidejüket abban az időben.

Hogy mennyire nem lehetetlen a történet, azt az is mutatja, hogy a képre érkező hozzászólásokban sokan mesélik el, hogy ők is voltak már tudtuk nélkül egy helyen olyan emberrel, aki később a párjuk lett.

Ha egyedülálló vagy, fel a fejjel! Lehet, hogy a nagy Ő már csak néhány lépésnyire van tőled!

 

Fotók forrása: Instagram, Pinterest