Ezt jelenti valójában a gödröcske az arcodon

Vannak gödröcskék az arcodon? Kétségtelen, hogy az emberek 20%-át áldotta meg a természet mosolygödrökkel, mígy 80%-uk csak csodálhatja őket. De mi az ami miatt ennyire szeretjük a kis gödröket és mi az amit IGAZÁN jelentenek?A megfejtés lehet, hogy kiábrándító: A mosolygödrök tulajdonképpen az arcizomzat eldeformálódásai

Az arcizomzat torzulásakor jönnek létre ezek a kis gödrök. A világ számos pontján páciensek ezrei kérik, hogy alakítsák ki azt az arcukon. Érdekes tény, hogy a tökéletességre törekvés világában egy izomdeformálódásért áhítoznak az emberek. Vajon fizetnének érte, ha tudnák?

godrocskek

Grübedli gép
Isabella Gilbert elég sok időt tölthetett hiányzó mosolygödrei feletti sopánkodással, hiszen 1936-ban feltalálta egy rugóterhelésű szerkezetet, amely csodás bájgödröket gyártott az arcra két bütyök arcba préselésével. Igazi elköteleződést igényel a szerkezet használata, hiszen ha azt szeretnénk, hogy ne csak egy estére jelenjenek meg az áhított kis gödrök, akkor egy fura szerkezettel a fejünkön kell töltenünk életünk jelentős részét.

A mosolygödrök az örök fiatalság jelképei
Az emberek azt gondolják, hogy ha ittál volna az örök fiatalság kútjából, akkor ezek a kis mosolygödrök mutatnák, mennyivel fiatalabb vagy mint a korod. A kis mélyedések általában babák és kisgyerekek arcán látható, így nem tudatosan kötődik a felnőtt embereknél is a fiatalsághoz. Akik bájgödrökkel vannak megáldva, sokkal fiatalabbnak látszanak.

Sok kultúrában a jó szerencse és fejlődés jelképe
Nincs más hátra, szerezz egy mosolygödrös barátot és irány a kaszinó! Itt az ideje egy kis pókernek!

Mosolyogj! Gyönyörű vagy!
Ha mindez nem lenne elég, akkor jó tudnod, hogy a hollywoodi sztárok 60%-ának van mosolygödre, ami szépségük egyik titka.

Minden a génekben van
A kis mélyedések genetikailag meghatározottak…sajnos. Nem valószínű hogy grübedlijeid lesznek, ha csak nem próbálod ki Gilbert kisasszony gépét (mi inkább kihagynánk), vagy nem fekszel kés alá (ezt is kihagynánk). De talán jobb megbarátkozni azzal, ami van.

Ha mégis vannak bájgödreid, akkor valószínű, hogy átlagosnál vonzóbb vagy.
Új kutatások kimutatták, hogy a gödröcskék igazi mágnesként vonzzák a tekintetet. Ha az emberek jobban felfigyelnek az arcodra, akkor nagyobb eséllyel szeretnének tőled gyereket. Gondoltad volna?