Itt a visszerek leghatékonyabb természetes kezelése

A visszérbetegség egy a legeltejedtebb népbetegségek közül, mely során vénák megnagyobbodnak, így sokkal közelebbinek tűnnek a bőrfelszínen. A legtöbb esetben a vádlin és a combon fordul elő, ahol a vénák fala meggyengül, és a vérkeringés meglassul.gy amerikai felmérés szerint a nők 25%-át, a férfiak 10%-át érinti és igen kellemetlen tünetekkel jár. Fájdalommal, fáradtsággal, égő, lüktető zsibbadó érzéssel keseríthet meg bennünket.

Számos oka lehet a betegségnek. A túl sok állás, vagy ülés megnehezíti a vérkeringést lábainkban, ami az egyik vezető ok a visszeres láb kialakulásához. Tetézhetjük a bajt kényelmetlen lábbelikkel, legyen szó túl magas sarkú, vagy extrán lapos talpú cipőkről. A várandósság, főleg ha többen van részünk, nem kedvez a betegségnek, mert a megnövekedett nyomás nehezíti a keringést a test alsó részén. Nem utolsó sorban a helytelen táplálkozás ronthat lábaink állapotán. A túl cukros és transzzsírokkal teli táplálkozás gyulladást válthat ki testünkben, ami közvetett módon ugyan, de gyengíti a kapillárisok falát.

A boltokban kapható visszérbetegségre ajánlott szerek közül a vadgesztenye tartalmúk igen hatásosak, de ha egy otthon is elkészíthető kezelésre vágysz, íme egy recept:

Hozzávalók
3 evőkanál Aloe Vera gél
1/2 csésze almaecet
1/2 csésze finomra vágott répa

Az elkészítés igen egyszerű: a hozzávalókat turmixold össze, addíg míg pasztaszerű állagot nem kapsz. Ha kevésnek találod, duplázd meg a hozzávalókat, attól függően mekkora területet szeretnél bekenni vele.

Használat: Kend fel a kritikus felületre a pasztát és pólyázd be ha szükséges. Hagyd hatni egy fél órát, majd öblísd le langyos vízzel. A legjobb eredmény érdekében polcold magasra a lábadat, amíg hat.

Ismételd meg a kúrát naponta, amíg szükséges.

Miben is rejlik a recept ereje?
A répa antioxidánsban gazdag és számos testápoló termék alapanyaga. Az almaecet véralvadásgátló hatású és akadályozza a vérrög képződést. Végül, de nem utolsó sorban az Aloe Vera gél számos betegség, többek közt a bőrgyulladás ellen hatékony.