Karácsonyi ajándék ötletek, ha te is az utolsó pillanatra hagytad a vásárlást

És nem a szokásos zokni, sál, sapka szentháromság!A karácsonyi ajándékok megvásárlása nem mindig könnyű feladat. Ha van is ötlet, akkor is előfordulhat, hogy 23-án kell ajándék után rohangálni. Akkor pedig még nehezebb a helyzet, ha ötletnek is híján vagyunk. Összeszedtünk ötöt, melyből esetleg ihletet meríthetsz!

1.Szabadidős program

Nagyszerű ajándék lehet bármilyen szabadidős program, melyen a megajándékozott személy szívesen részt vesz. Legyen szó színházról, moziról, gyógyfürdőről vagy akár utazásról. Így az ajándéknak nem csak karácsonykor örülhet, hanem akkor is, amikor az ajándékba kapott programon részt vesz.

2.Magazin előfizetés vagy ajándékkártya könyvvásárlásra

Ha a személy, akit meg szeretnél ajándékozni, szeret olvasni akkor egy magazin előfizetés vagy könyvesbolti ajándékkártya jó ötlet lehet, és gyorsan be is szerezhető. Hidd el betűfaló barátod vagy családtagod imádni fogja, hogy újabb olvasnivalókhoz juthat vele hozzá.

3.Ajándékkártyák, úgy általában

Bár nem tűnik nagy ajándéknak egy kis kártya, de megajándékozott szerettünk hihetetlenül fog örülni, ha olyan helyre szól, ahol szívesen vásárol. Ezzel három legyet is üthetsz egy csapásra: nem kell sokáig keresgélned, szeretted biztosan jó hasznát veszi és még azt is látja, hogy gondoltál rá, mikor olyan helyre szóló kártyát vettél, ahová ő is be szokott térni.

4.Társasjátékok

Rengetegféle társasjátékból lehet választani manapság! Ez kis böngészést igényel, de biztosan találsz olyat, amelyik tetszeni fog, mint ajándék. A legjobb, ha figyelembe veszed kivel is fog játszani az, akinek a társasjátékot szánod: családdal, barátokkal, kevesen vagy sokan vannak. Ha ezeket a szempontokat megfontolod, garantáltan találsz olyat, amelyiknek nagy sikere lesz.

5.”Bőségszaru”

Végy gyümölcsöt, zöldséget, szalámit,teát, kávét, és még ami eszedbe jut, hogy szívesen fogyasztaná az akinek az ajándékot szánod. Tedd bele egy kosárba és csomagold be szépen. Belecsempészhetsz némi ételkülönlegességet is! Garantáltan örülni fog neki az aki szereti a hasát!

Képek forrása: pixabay.com