Lássuk milyen vagy a szerelemben! Mutasd a tenyered!

Vajon mi olvasható ki belőle?A tenyérből olvasás és elemzés egyesek szerint játék, míg mások szerint tudomány. Ebben a vitában nem kívánunk igazságot tenni, de javasoljuk, vess egy pillantást a saját tenyeredre! Lássuk, a te esetedben mennyi igazság van egy egyszerűbb elemzésben! Vajon összeilletek pároddal?

Milyen a kezed formája?

A kéz formája alapján négy nagyobb csoportba oszthatók az emberek. Különösen fontos megnézni, hogyan aránylanak az ujjak a tenyér méretéhez. A kéz formája árulkodik egyes emberek vérmérsékletéről. Akkor van nagy szerencsénk, ha a kezünk formája hasonlít a párunkéhoz, ilyenkor valószínű, hogy harmonikus lesz a kapcsolatunk, hiszen vérmérsékletünk is hasonló.

Mennyire uralnak az érzelmeid?

A fejvonal, amely a hüvelyk és mutatóujj közt indul, és keresztülmegy a tenyéren, mutatja meg, hogy mennyire befolyásolnak az érzelmeid. Akinek erősen lefelé görbül a fejvonala, azt sokkal jobban befolyásolják az érzelmei, hajlamos álmodozásra és a saját fantáziavilágába menekülni. Ha fejvonal egyenes, akkor az illető valószínűleg praktikus gondolkodású és két lábbal áll a földön.

Mit mond rólad a hüvelykujjad?

Ha valakinek a személyiségét szeretnénk megtudni, akkor a hüvelykujjra érdemes néhány pillantást vetni. A merev, erős hüvelykujjal rendelkező személy rendszerint makacs és kemény. Ezzel szemben, akinek vékony a hüvelykujja az könnyebben befolyásolható és nem szeret fontos dolgokban dönteni.

Mit árul el a szívvonalad?

A szívvonal egyike a legszembetűnőbb vonalaknak a tenyéren. Rendszerint a kisujj alól indul és valahol a mutatóujj környékén végződik. A legjobb, ha a szívvonal valahol a mutatóujj és a középsőujj közt végződik valahol, az ilyen embernek valós elvárásai vannak saját maga és a párja felé. Ha valakinek a szívvonala elér egészen a mutatóujjig, akkor az illető túlzottan idealista, ezért csalódások érhetik. Ha szívvonal rövidebb, és már a középsőujj alatt vége van, akkor az az ember önzésre hajlamos és ez a párkapcsolatban problémákat jelenthet.

A szívvonal helyzetén kívül érdemes megnézni még a formáját és a kinézetét is. Ha fonásra hasonlít a szívvonal, az arra utal, hogy az illető sokszor csalódott, ezért óvatos lesz a szerelemben. Az íves szívvonal barátságos és érzelmeit könnyen kimutató emberre utal, míg ha a szívvonal egyenes és nem görbül semerre, akkor az illető nehezen mutatja ki érzelmeit és még nehezebben beszél róluk.

Mi mond a Vénusz-domb?

A hüvelykujjad alatti terület a Vénusz-domb és arról árulkodik mennyire vagy energikus és romantikus. Minél kiemelkedőbb ez a terület, az illető annál energikusabb, az ágyban is. Akinek ez a terület közel vagy teljesen lapos az kevésbé energikus. Itt is akkor van szerencsénk, ha a párunkkal ezen a területen hasonlítunk, hiszen akkor lesz harmonikus a párkapcsolat az ágyban is.