Melyik kaput választanád?

Lehet, hogy mindent elárul rólad!Mit árul el rólad egy egyszerű kapu és a mögötte elterülő táj? Kalandozz egyet velünk és tudd meg! Válassz egyet a hat kapu közül, mely a legközelebb áll hozzád és nézd meg, mennyire illik rád! Ne gondolkozz rajta sokat, bízz inkább a megérzéseidben!

1.kapu

Számodra a legfontosabb a szabadság és nyugalom. Szükséged van saját térre és arra, hogy a saját tempódban éld az életed, nem kapkodsz el semmit. Döntéseid ugyancsak jól megfontolod és megpróbálod inkább több szempontból végiggondolni, mielőtt elhamarkodnál valamit, ezért néha nehézkesnek tűnhetsz.

2.kapu

Fontos az életben, hogy elég időt tudj egyedül tölteni. Elmélyedni és gondolkozni is jobban tudsz, ha csak kettesben vagy a gondolataiddal. Nem szereted, ha másoktól kell függened, az üres csevegésektől pedig borsódzik a hátad. Bár az egyedüllét kiemelten fontos számodra, barátaidat szereted és törődsz velük, csak kicsit több térre van szükséged.

3.kapu

Hatalmas energiák mozognak benned és szinte már mottód is lehetne, hogy izgalom nélkül nem élet az élet! Az unalom és a semmittevés a legrosszabb rémálmaid, így folyton keresed a lehetőségeket, hogy újat tanulj, felfedezz vagy kétségbe vonj dolgokat. Egy igazi energiabomba vagy, és pont így szeretnek téged.

4.kapu

Mindig keresed a kalandokat és sokszor meggondolatlanul rohansz a következő nagy kaland felé. Nem nézel vissza a múltba, inkább előre tekintesz, azonban kalandor természetednek ára is van. A következményekre sokszor nem gondolsz, és csak utólag ébredsz rá, hogy egyáltalán léteznek. De ne aggódj, ismerőseidet lenyűgözöd belevalóságoddal.

5.kapu

A természetes szépség és az élet apró örömei tesznek boldoggá. Fontos számodra a belső békéd és nem hagyod, hogy bárki is megzavarja. Ezért kerülöd a konfliktushelyzeteket és a nagy falhajtást, fő a nyugalom és a stabilitás. Bár céljaid tisztán látod és tudatosan haladsz feléjük, nem sieted el és kiélvezed a célhoz vezető út minden örömét.

6.kapu

Elmélkedő típus vagy, ezért lételemed a csend és a magány. Szívesen töltesz hosszú időt közeli barátaiddal, de új emberekkel is szívesen megismerkedsz, sőt keresed is az új lehetőségeket. Így tanulsz minden nap újat a világról és járod az egész életen át tartó tanulás ösvényét. Tapasztalataid idővel bölccsé tesznek, akihez szívesen fordulnak mások is.