Minden nő megérdemli hogy gyönyörűnek érezze magát! Egy művész henna koronákat adományoz rákos betegeknek. Nézd meg az elképesztő alkotásait!

Számos szívmelengető történetet hallottunk arról, hogy emberek hogyan gondoskodnak rákkal küzdő társaikról. Volt egy kis 7 éves, aki két éven keresztül növesztette a haját, hogy aztán rákos gyerekeknek adományozhassa. Ott voltak azok azok az egyetemisták, akik Disney hercegnőknek öltözve vidították fel a kórházban fekvő rákos gyermekeket. Sarahenna a hennaművész azonban eddig nem látott adománnyal kedveskedik a betegeknek.Sarahenna egy henna vállalkozás a washingtoni Bothellben. 100%-ban természetes hennát használnak nők és férfiak testére, hogy csodálatos időszakos tetoválásokat alkossanak. Sarah a tulajdonos és vezető művésze szerint ez egy különleges módja annak, más emberekhez kapcsolódjon. Az egyre inkább digitalizálódó világban ezek a kapcsolatok, még ha rövidek is segítenek kielégíteni ezt a legalapvetőbb emberi igényt.

Sarah és munkatársai ennek fényében úgy döntöttek, hogy idejüket és tehetségüket adományozzák rákos betegeknek, és henna koronát alkotnak nekik.

“Hiszen minden nő megérdemli, hogy csodálatosnak érezze magát.”

A henna szalon honlapján, egy beteg úgy nyilatkozott az alkotásról, mint egy ajándék, hiszen ahogy mondja naponta kap dicsérő szavakat rá. “Az emberek azt mondják rá gyönyörű! Ez pedig annyira felemelő érzés! Az onkológusom és a rák központban is imádták!”

Egy másik hozzászóló azt írta: ” a henna korona csodálatos volt, és még mindig az! Fantasztikus, hogy hennátajándékoztok rákosoknak. A sok negatív és félelmetes történés között segít pozitív élményekkel gazdagítani ezt az időszakot!”

Micsoda csodálatos út egy művész számára, ha így használhatja tehetségét!