Mindenüket elveszítették egy Facebook bejegyzés miatt!

A közösségi hálón leginkább életünk boldog pillanatit osztjuk meg, hírt adunk a velünk történt jó dolgokról. Azonban az öröm percek alatt elillanhat, és elveszíthetjük mindazt, ami a legfontosabb volt számunkra. Egy mit sem sejtő család, pontosan így járt: egy végzetes Facebook-poszt miatt mindenüket elveszítették.Interneten manapság minden elérhető, megnyerhető, megvásárolható és elintézhető. Azonban mielőtt bármit is végrehajtanánk a világhálón, legyünk nagyon óvatosak. Ez a fiatal pár közelebb szeretett volna költözni a 13 km-re található munkahelyéhez, a saját maguk nyitotta pubhoz. Úgy tűnt, életük legszebb szakaszához értek, hiszen végre azt a munkát végezhetik, amit mindig szerettek volna. Minden szépen alakult, hiszen az új lakásuk pont a pub felett lett volna, és már csak annyi dolguk volt, hogy költözzenek. Becky a Facebookon keresett egy költöztető céget, aki majd elszállítja a bútoraikat. Nem sokkal később egy férfi, bizonyos Lee Green, költöztetőcég tulajdonos jelentkezett. A pár utána nézett a cégnek, és bár kissé hiányos információkat talált róluk, mégis elfogadták Lee Green ajánlatát.
Becky felvette a kapcsolatot a céggel, és már küldték is a két költöztetőt, és a szállító furgont.

elveszve

“Úgy tűnt nagyon profi a két férfi, hiszen alig telt el fél óra, és már mindent csomagot bepakoltak a kocsiba. Udvariasak voltak és kedvesek, nem morgolódtak, mint általában a többi szakember. Örültem, hogy ilyen jó céget találtam” – mondta Becky.

Azonban az igazi meglepetés akkor érte a családot, amikor a két férfi beült a kocsiba, és nagy sebességgel elhajtott. A család is elindult a pub felé, hogy ott várja az autót, azonban a költöztetők soha nem érkeztek meg. Amikor rájöttek, hogy mi történt, az őrület határán álltak. Mindenüket ellopták, a ruhákat, bútorokat, személyes papírokat, fényképeket, egyszóval az egész életük odaveszett. Amikor kissé magukhoz tértek, próbálták elérni a céget, de persze teljesen nyomuk veszett, nem válaszoltak sem telefonon, sem Facebookon, soha nem is léteztek, a cég nem volt bejegyezve.