Mit árul el rólad a lábfejed?

A talpad sok mindent elárul rólad és az egészségi állapotodról. Csak jó szemmel kell ránézni.Hogyan mérd a lábujjad? Az ujjak hossza nagyon fontos a lábról olvasásban, ezért hogy pontosan meg tudd határozni, húzz egy gondolatbeli vonalat a nagylábujjad tetejétől a kisujjad tetejéig. Amely ujjaid ezen a vonalon túllógnak, azok hosszúnak számítanak, amik alatta vannak, rövidnek.

toes

Nagy lábujj
Ha a nagylábujjad a többihez képest kiugróan hosszú, akkor elmondható, hogy okos és kreatív gondolkozó vagy, aki kiváló ötletekkel áll elő ha problémát kell megoldani. Más szögből látod a dolgokat. A hátránya az, hogy időnként nem látod át az egész helyzetet és nehezedre esik fókuszálni.
Ha a nagylábujjad viszonylag rövid, akkor kiváló vagy multi taskingból. Vonzerődet használod, hogy meggyőzz másokat és kiválóan delegálsz feladatokat.

Második ujj
A jobb lábadon a második ujj mutatja meg, hogy mit szeretnél az élettől. Ha benne vagy a buliban, akkor ez az ujjad eléri a földet. Ha van egy hézag a harmadik ujjad és közte, akkor elképzelhető, hogy megpróbálod magad távoltartani az érzelmeidtől. Minél hosszabb a második ujjad, annál inkább hajlamos vagy vezetői tulajdonságokkal rendelkezni. Dinamikus vagy, gyorsan döntesz, de néha túlságosan is csak a saját ötleted és döntéseid számítanak, amitől túlzottan uralkodónak tűnhetsz.

Az indiai folklórban a sasszemű anyák nem engedték, hogy a fiaiak túl hosszú második ujjal rendelkező lányt vegyenek el, mert túlzottan uralkodásra hajlamosnak tartották őket.

Ne aggódj, ha rövidebb ez az ujjad, nem jelenti azt, hogy balek vagy. Sokkal inkább egy olyan embert mutat, aki boldog az életében és képes kivárni. Értékeled a harmóniát és nem próbálsz meg buldózerként végigrobogni mindenkin.

Harmadik ujj
Ha ez az ujjad jelentősen hosszabb, mint a többi, az hihetetlen energiát és leleményességet jelent, főleg a munkában. Minél hosszabb, annál inkább fontos neked, hogy sikeres legyél a karrieredben.

Az elszántság perfekcionizmussal is párosul, amivel csodás eredményeket tudsz elérni. A hátránya viszont, hogy a munka időnként teljesen beszippant és megfeledkezel a családról, barátokról, szerelemről és szórakozásról.

Ha ez a ujjad rövid, akkor élvezed az élet örömeit. Imádsz relaxálni. Mások talán lustának tartanak, de ne is törődj velük, élvezd az életet!

A negyedik lábujj
Ez az ujj a kapcsolatokról szól. Ha hosszú, akkor a család rettentően fontos az életedben. A családon belüli problémák és boldogtalanság úgy látszik meg ezen az ujjon, hogy meggörbül. Kiváló hallgatóság vagy, mélyen megérintődsz ha a családon belül boldogtalanságot észlelsz. Nehezen tudod magad leválasztani mások történetéről. A kínaiak szerint gyengéd lelked van, ami könnyen sérül. Ha meggörbült az ujjad, itt az ideje elengedni és ne vegyél mindent magadra. Az egészséged bánhatja.

Ha ez az ujjad rövidebb, az azt jelenti, hogy a család nem olyan fontos számodra, a fókuszod máshol van.

Kisujj
Pajkos gyermekiesség jellemzi azokat, akiknek kisujja kicsi. Nem szívesen vállalsz felelősséget, gyorsan elunod magad és folyamatosan szórakoztató dolgok után nézel. Jó veled együtt lenni és szórakozni, de mindenki felnő egyszer.

Ha a kisujjad eléggé elkülönül a többitől, az impulzivitásra, kalandvágyásra és flörtre hajlamosságra utal. Ha közel helyezkedik el, akkor értékeled a rutint, a kiszámíthatóságot és a lojalitást.