Mit árul el rólad a szemöldököd formája?

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szemöldök valószínű ennek a tükörnek a kerete. Vajon mit árul el rólad?1 Átlagos szemöldök

1.
Ha szemöldököd közepesen hosszú, egyenlő távolságra van a homlokod közepétől az nagy valószínűséggel azt jelenti, tradicionális értékekhez vagy hű. Összeszedett jellemre utal. Ugyanakkor nem vgay hajlamos a drámázásra, amit mások kifejezetten élveznek.

2.Extra hosszú szemöldök

2
A hosszú szemöldökkel megáldott emberek legtöbbször ellenállók a stresszel szemben és nagyon szociálisak. Vibrál körülöttük a levegő és szinte kifogyhatatlan belső forrásaik vannak. Érdeklődésük széles spektrumot ölel fel. Ha ebbe a kategóriába tartozol, problémáidat viszont egyedül oldod meg, ritkán osztod meg másokkal.

3.Rövid szemöldök

3
Nagyon jó megfigyelőképességed van, főleg az apró részletekre. Nem szereted, ha mások a problémáikról panaszkodnak neked, hiszen neked is nehezedre esik néha a megküzdés. Ugyanakkor nincs olyan magas hegy, amit ne tudnál megmászni.

4. Vastag szemöldök

4
Teljes magabiztosság és belső erő jellemez, amit kívülről sokak vonzónak találnak. Az emberek szeretik benned, hogy könnyen kezelsz konfliktusokat. Ha egyszer kitűzöl magadnak egy célt, szinte lehetetlen leállítani téged. Nem különösebben érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, inkább éled a saját életed. Nem hiába mondják, hogy szabadlelkű vagy.

5. Vékony szemöldök

5
A vékony szemöldök veleszületett diplomáciai érzékről árulkodik. A konfliktusoknál inkább addig ügyködsz, míg el nem lehet kerülni őket, vagy békésen elsimítani. Kiváló hallgatóság vagy és nagyon érző lelkű.

6.Magasan ívelt szemöldök

6
Azoknak akiknek magasan ívelt szemöldökük van érzékenyek de szelektívek a kommunikációban. Első találkozásra talán az a helytelen benyomásuk keletkezhet rólad, hogy önző vagy és arrogáns. De az igazság viszont az, hogy nem nyílsz meg teljesen azoknak, akik még nem nyerték el bizalmadat. A tökéletességre való törekvés és önkritika mindig is jó barátaid voltak, nem igaz?

7. Alacsonyan ívelt szemöldök

7
Akiknek ilyen szemöldökük van, azokban bármi történjen is mindig lehet bízni. Általában lebilincselő személyiségük van és képesek arra, hogy hosszú távú és erős kapcsolatokat építsenek.

8. Háromszög alakú szemöldök

8
Az éles, háromszög alakú szemöldök dinamikus személyiséget fed. Megvan a tehetségük ahhoz, hogy gyorsan átlássanak helyzeteket és kiválóak a villámgyors döntésekben. Néha ez a gyorsaság nem kívánt következményekkel jár, de vannak előnyei is: az emberek soha nem unatkoznak melletted. Jó vezető válhat belőled mert inspirálod a körülötted levőket és képes vagy felelősséget vállalni.

9. Kerek szemöldök

9
Ez a szemöldök fajta általában a kedvesség és a figyelmesség mutatója. Sosem vagy rest segíteni másokon és belehelyezkedni a helyzetükbe, hogy megértsd őket.

10. Majdnem egyenes szemöldök

10
A szinte ív nélküli szemöldök elemzői gondolkozást feltételez. Racionális hozzáállásod van a világhoz: mérj kétszer, vágj egyszer mondás írhatna le téged legjobban. Nem félsz kimondani a fájó igazságot, amit mások inkább elkerülnének.

11. Rézsutos szemöldök

11
A szemöldök meredek felfelé futása erős érzelmeket és szenvedélyt takar. Senki sem felejt el, aki veled találkozik. Az emberek szeretik benned, hogy mindig tudod mit szeretnél, és megtalálod a legrövidebb utat a sikerhez.

12. Alig látható szemöldök

12
A szinte alig látható szemöldök formája nehezen megfogható. Ez nagy eséllyel önbizalom hiányra utal. Gyakran kérdőjelezed meg saját képességeidet, ami óvatossá és szégyellőssé tehet, holott erre nincs okod. Hagyd magad mögött a kétségeket és szárnyalj!