Mit mesél el rólad a lábad és a lábujjaid?

Válaszd ki melyik kép mutatja meg az öt közül, hogy milyen formájú a lábad, lábujjaid és olvasd el mit árul el ez rólad. Nagyon érdekes és rám mind igaz!Persze mondják, hogy a szem a lélek tükre, de azt hallottad már, hogy a lábujjaid, illetve lábad formája is elárul a szeméélyiségedről nagyon sok dolgot? Rám teljesen igazak a leírások! Azt hiszem ezek után a strandon is jobban megismerhetek bárkit, mint amennyire ő azt gondolná… Csak a lábára kell nézni 🙂

ujjj1

Ha a lábad olyan, mint az első képen:

Te egy nagyon kreatív ember vagy, mivel a nagylábujjad hosszúra nyúlt, így elmondható rólad, hogy szeretsz beszélni. Okos vagy és könnyedén megoldod a hirtelen felmerülő problémákat is. Viszont magadban nem bízol eléggé, vagy néha elbizonytalanodsz, és talán ez az, amit igazából leplezni szeretnél a sok beszéddel.

Ha a lábad olyan, mint a második képen:

Teegy nagyon kitartó és bátor személyiség vagy, amiben hiszel, azért képes vagy a tűzbe is menni. Hűséged egyedülálló, akár párkapcsolatról, akár baráti kötelékről van szó.

Ha a lábad olyan, mint a harmadik képen:

Vezetői tulajdonságokkal rendelkezel, a karriered képes nagyon gyorsan átvenni a vezető szerepet az életedben, ami nem mindig visz majd jó irányba. Te képes vagy akár 48 órán át is dolgozni a siker érdekében. Van egy indiai legenda, ami azt mondja, hogy régen az anyák nem engedték meg fiaiknak, hogy ilyen lábú nőt vegyenek el feleségül, mert nekik nem a család lesz az első. Ők engedetlenek.

Ha a lábad olyan, mint a negyedik képen:

Te egy nagyon érzéki ember vagy, a család, a barátok, a szerelem mindennél fontosabb. Ezáltal rengeteg empátia szorult beléd, te mindig meghallgatod mások problémáit és meg is próbálsz segíteni nekik. Ritka, amikor egy ilyen lábú ember magányosan éli le életét. Mivel ennyire szívén viseli mások problémáját is, ezért néha sajnos ettől besokall, ami meg is érthető.

Ha a lábad olyan, mint az ötödik képen:

Nagyon erős a gyermeki éned, szeretsz a társaság középpontjában lenni, nagyon szórakoztató vagy és vicces. Pont, mint egy gyermek: hibáidért ritkán vállalod a felelősséget és hajlamos vagy a naívságra.