Öt jel, hogy a Himalája sólámpád hamisítvány

A sólámpa nagyon egészséges és számos jótékony hatással rendelkezik. Tisztítják a levegőt és segítik, hogy könnyebben aludj. Mivel ennyire jó hatású, sajnos sokan üzletet akarnak húzni belőle, minden áron. Íme 5 tipp amire figyelj, hogy tényleg eredeti lámpát vegyél!1. Fehér és nagyon olcsó
A fehér himalája sólámpák kicsit drágábbak szoktak lenni, mert fehér színű sót nehezebb találni, mint rózsaszínt. Ha a lámpád fehér, akkor nézd meg az árát. 15 ezer forint környékén már igaziakat lehet venni.
Érdemes valódit venni, mert segít a méregtelenítésben és a gyógyulásban.

2. Túl nehéz és nem engedi át a fényt
Egy alap himalája sólámpa 8-10 kg-ot nyom. A himalája sólámpának az egész szobát be kell világítania. Ha nem igazán engedi át a fényt, akkor rossz úton jársz.

3. Törhetetlen

Az eredeti sólámpák nagyon törékenyek, ha a tied igen ellenálló, akkor lehet hogy hamisítvánnyal van dolgod.

4. Jól bírja a párát
A himalája sólámpa gyártók minden alkalommal figyelmeztetnek, hogy a lámpát száraz hűvös helyen kell tartani, mert a nedvesség hatására elolvadnak.
Tegyél egy próbát! Egy nedves törülközővel dörzsöld meg óvatosan, és ha megváltozik a színe, vagy elkezd fogyni, akkor valószínűleg igazival van dolgod. Más esetben gyorsan válj meg tőle.

5. Semmi sem változik
A sólámpák egészségesek, de nem csodatevők. Néhány héttel az első használat után lehet érezni hatásukat, mint például:
Kevesebb allergiás és asztmás tünet
Energiával töltődsz fel
Megváltozó alvási szokások
Csökkenő depressziós tünetek
Csökkent stressz szint

Az emberek, akik himalája sót gyűjtenek a lakásukba nagyon egészségesek és boldogak. Érdemes a fenti szempontok alapján választani, hogy teljes állapodban változás álljon be.
Légy óvatos a hamisítványokkal, mert gyakran mérgező anyagokkal szennyezettek.