Párkapcsolatban e hat dolog felett nem szabad egy nőnek szemet hunyni!

Ne nézz el mindig mindent a párodnak!Sokszor és sok mindent elnézünk annak a személynek, akit szeretünk. A nők ráadásul nem egyszer maguk keresnek mentséget partnerük kifogásolható tetteire és viselkedésére. Azonban van hat olyan dolog, melyet semmiképpen nem szabad egy nőnek sem elfogadni a párjától:

1.Úgy őrzi telefonját, mint ahogyan az atombomba indítókódját szokás

A mobiltelefon az egyik legtöbbet használt személyes tárgyunk. Senki nem szereti, ha valaki más babrál vele kérdezés nélkül. Azonban az már gyanús, ha párunk úgy kezeli telefonját, mintha az a teste része lenne. Ha egyszer sem teszi le sehová, folyamatosan a zsebében tartja és még a fürdőbe is magával viszi, de nem látjuk, hogy valaha is használná, akkor nem szabad elfogadni ezt a nagy titkolózást.

2.Már legalább 6 hónapja együtt vagytok, de még egyetlen rokonával vagy barátjával sem találkoztál

Ha nem futó kalandról van szó, akkor egy bizonyos idő után elkerülhetetlen, hogy találkozzunk párunk családjával és barátaival. Ha azonban senkinek sem akar bemutatni, és kerüli az olyan alkalmakat, ahol erre egyáltalán esély lenne, akkor jogosan gondolhatjuk, hogy szándékosan teszi mindezt és valamit titkolni próbál.

3.Állandóan az exével lóg

Nem lehetetlen, hogy egy párkapcsolat úgy érjen véget, hogy a felek barátként válnak el és a későbbiekben is tartsák a kapcsolatot. Azonban mikor párunk rendszeresen találkozik az exével és hetente többször telefonon is beszél vele, közös programokat szervez, akkor valami nincs rendben. Természetes, hogy egy érett kapcsolatban a felek teret adnak egymásnak, azonban ezzel nem szabad egyik félnek sem visszaélnie.

4.Egyszer meleg, másszor hideg

Amikor hivatalosan is egy párt alkottok, onnantól kezdve nem elfogadható az, hogy a másik néhány turbékolással töltött hét után eltűnjön, majd napokig ne adjon hírt magáról. Ezzel a kettősséggel nem szabad megbékélni, mert jelentheti azt, hogy a másik nem is gondolja az egész kapcsolatot komolyan és tisztelni sem tisztel eléggé.

5.Sokszor alpári módon viselkedik

Sajnos mindenki látott már olyat, hogy egy férfi társaságban disznó, lekezelő módon viselkedett párjával. A nő ennek ellenére maga keres mentséget bunkóként viselkedő párja számára. Soha ne hagyjuk, hogy tiszteletlenül és alpári módon bánjanak velünk.

6.Anyuci kicsi fia, aki a párját szolgának nézi

A szülők iránti szeretet és tisztelet természetes, azonban nem szabad a túlzásokat elfogadni. Ha a férfi folyamatosan azzal jön, hogy az anyja mindent mennyivel jobban csinál és minden helyzetben neki ad igazat párja ellenében, akkor érdemes átgondolni a helyzetet. Ha a férfi nem képes elvágni a „köldökzsinórt” az hosszú távon megmérgezi a kapcsolatot. Ezt ne hagyjuk.