Plasztika megszállottai: Anya-lánya 24 milliót sem sajnál az átalakulásra

Álmaiknak a pénz nem szab határt, ha testük átszabásáról van szó. 

A 21 éves Kayla és 39 éves édesanyja szeme előtt csupán a hőn áhított cél lebeg: Olyanná akarnak válni, mint Katie Price. Ehhez pedig minden eszközt (és pénzt!) bevetnek, legyen szó óriási ajkakról vagy mellekről. A sztriptíz-táncos lányára büszke anya azt is elárulta, hogy miből van minderre keret. Kayla saját elmondása szerint kisgyerekként egyáltalán nem volt lányos – lógós ruhákban járt és nem szeretett a külsejével foglalkozni, mint a többi kislány. Változás 11 éves korában következett be, amikor egyik este édesanyjával a Katie Price-féle show-t néztek és a mama példáját követve őt is megbabonázta a természetesnek nem mondható szépség. A kislány rögtön elkezdte tervezni saját műtéteit, édesanyja pedig örömmel figyelte mindezt és remélte, hogy talán végre lesz valaki, akivel megvalósíthatja álmát.

A lány 17 évesen otthagyta az iskolát, mert sztriptíz táncból szerzett pénzéből jobban meg tudott élni. Alig kezdett el táncolni, amikor egy 50 feletti „sugardaddy” kiszúrta magának, innentől pedig nem volt megállás. Kayla a „társaságért” cserébe heti 800 fontot ( kb 300 ezer forintot) kapott, amiből első plasztikájukat hamar ki is tudta fizetni. A többes szám nem véletlen, hiszen Kayla nemcsak saját átalakulását finanszírozza bevételéből, hanem édesanyjáét is, aki mindezt büszkén vállalja:


„Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy van egy olyan lányom, mint Kayla, aki fizeti a műtéteimet. Nem zavar, hogy sztriptízel, ahogy az sem, hogy egy cukrosbácsi fizeti a beavatkozásokat, hiszen az áloméletünket éljük. Nagyon büszke vagyok rá.”

Az elmúlt időszakban már több ajakfeltöltésen, mellplasztikán, botox kezelésen, sminktetováláson és hajhosszabbításon estek át, de még korán sem tartanak a végén. Bár már jó úton haladnak afelé, hogy Katie Price-ra hasonlítsanak, akad tennivaló bőven. A tervek között szerepel a még nagyobb száj, egy kis zsírleszívás és igazából bármi más, ami segít a cél elérésében. Mi pedig el sem tudjuk képzelni, hol lesz ennek a vége, mindenesetre az orvosaik továbbra is remekül járnak velük.