Szád formája árulkodik személyiségedről!

Tudd meg, mit árul el rólad!A szem a lélek tükre, tartja a mondás, de az igazság az, hogy személyiségünkről és jellemünkről egyéb testrészeink is árulkodnak. Ajkaink formája és nagysága is sok mindent árul el rólunk. Tudd meg, rólad mit mond el a szád!

1.Vastag felső, vastag alsó ajkak

Igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, melynek nagy hasznát veszed életedben. Mindig nagyszerűen teljesítesz, és szinte bármit megtanulsz, amire szükség van. Így nem meglepő, hogy nagy sikereket érhetsz el. Családod és otthonod békéje kiemelten fontos számodra. Szívesen szerzel örömet másoknak, még a napi rendet is képes vagy felborítani azért, hogy ismerőseidnek pár boldog percet szerezz. Így gyakran nem jut elég időd magadra, ami miatt feszült és ingerlékeny lehetsz. Azonban ezért az élet megjutalmaz, és váratlan csodákkal lep meg. A szerelemben teljes odaadással szeretsz, számodra egy kapcsolat akkor tökéletes, ha minden téren kielégítő. Nagy, hosszan tartó szerelmek lesznek az életedben. Sajnos, hajlamos vagy lelki eredetű betegségekre. Éppen azért, mert mindenáron kerülni akarod, hogy megbánts másokat, sokszor magadba fojtod valódi érzéseidet. Azt azonban ne felejtsd el, hogy azzal, hogy az igazat mondod, nem árthatsz, aki pedig nem érti ezt meg, a te társaságod sem érdemli meg.

2.Vékony ajkak

Óvatos típus vagy, aki nem szereti megmutatni legbelsőbb érzéseit. A munkádban szükséged van valakire, aki támogat és bátorít. Bár bizonytalan lehetsz benne, de képes vagy megállni a saját lábadon is, csak egy bátorság kell hozzá. A szerelmi életed zavaros lehet, ugyanis sokan nem látják meg benned azt a vonzó erőt, ami odaláncol. Emiatt gyakran szemelhetsz ki olyan személyt, aki nem viszonozza az érzéseid. Légy óvatos, mert ha sokat vársz, kifuthatsz az időből. Kissé önfejű és makacs vagy, sokszor nem hallgatsz a segítő tanácsra és csak a saját fejed után mész. Ezen ajánlott változtatnod, mert végül, senki nem fog különösebben törődni veled, és amikor támaszra lesz szükséged, csak akkor veszed majd észre, hogy egyedül vagy.

3.Vastag felső, vékony alsó ajkak

Megjelenésed határozott és ezzel nem ritkán mások figyelmét is magadra vonod, néha még irigységüket is. A kemény külső mögött azonban érző belső lakozik, amit nem sok embernek hagyod, hogy megismerjen. Barátaidat is alaposan megválogatod. Legtöbbször jók a megérzéseid, így könnyű szerrel veszed észre az őszintétlen embereket. Néha azonban előfordul, hogy nem létező dolgokat képzelsz be, ezzel kellemetlen perceket szerezve magadnak. Hasonlóan viselkedsz a szerelemben is: először felméred kiszemelted hibáit és utána döntöd el, hogy kell-e neked vagy sem. Azonban ez könnyen vihet tévútra, mert senki sem tökéletes, tehát te sem. Meg kellene adni mindenkinek az esélyt, és csak utána dönteni.

4.Vékony felső, vastag alsó ajkak

Kettősség jellemez téged. Az egyik feled félénk és szeretethiányos, a másik feled magabiztos, határozott jellemet mutat és rengeteg szeretetet tudni adni. Ez a kétféle jellem azonban nem hátráltat, sőt, sokkal inkább előnyödre van a mindennapi életben. Leginkább azért, mert mindenki azt hiszi, hogy ki lehet használni, meg lehet vezetni téged, közben pedig te pontosan tudod, hogy mit csinálj. Ez segítségedre van a munkádban, a szerelemben és az emberi kapcsolataidban is. Használd ki ezt az előnyt és érd el a céljaid, ne félj!

Forrás: tudasfaja.com