Újra hódit a zöld rúzs, ami rózsaszínre változik az ajkadon

Te elég bátor vagy a zöld rúzshoz?Időről időre felbukkan a sminkvilág csodája a misztikus zöld rúzs, ami mindenki száján más színt vesz fel!

Felkenve teljesen átlátszó, de pár pillanat múlva megláthatod te is a trükköt. Diortól Mood Magic-en át számos márkájú misztikus zöld rúzs van a piacon.

Mitől működik a csoda?

A rúzs varázsa az ajkak pH értékében rejlik, ami minden embernél egy kicsit más. Emiatt az ajkakon kialakuló szín is más lesz. Egy dologra azonban érdemes figyelni: Legyen nálad tükör amikor felviszed, mert más rúzsokhoz képest ezt nem tudod könnyen letörölni és a rosszul felvitt vonalakat órákon át „élvezheted”.

Számos ázsiai országban úgy hirdetik, mint a rúzs, ami színével követi érzelmeid változását. Ez annyiban igaz, hogy a rúzs tényleg változik, ha a test pH-ja is. A stressznek és étrendnek van némi hatása a bőr savasságára

Azt persze a pH változás sem tudja garantálni, hogy a neked legjobban tetsző rózsaszínt fogod kapni. A kipróbálók között voltak, akiknek tökéletes tónusú színt varázsolt ajkaira a termék, voltak olyanok is akiknek nem tetszett az eredmény.

A rúzs egyébként nem új keletű, mert már a 70-80-as években is létezett, csak a világmárkák dobják újból piacra.