Végleges szőrtelenítés természetes alapanyagokkal, olcsón!

Ezt imádni fogod!A végleges szőrtelenítő eljárások gyakran drágák és irritálják a bőrt. Mutatunk most két módszert melyekkel olcsón megszabadulhatsz a hónaljban bujkáló szőrszálaktól. Nagy előny, hogy mindkét esetben természetes alapanyagokra lesz csupán szükséged, így a bőrirritáció esélye is csekély. Az érzékeny bőrűek azért legyenek elővigyázatosak!

1. Citrom, szódabikarbóna, kukoricadara

Ez a módszer elsősorban az orosz hölgyek közt népszerű, és állítják az egyik leghatásosabb módszer a hónaljszőrzet eltávolítására. Keverjünk össze 3-4 evőkanál szódabikarbónát, 1 evőkanál kukoricadarával, és 150 ml citromlével.

A keveréket kenjük fel a hónalja, majd várjunk 10 percet. Ezután öblítsük le meleg vízzel. Hetente kétszer javasolt elvégezni a műveletet. Hamarosan látni fogjuk majd, hogyan ritkul a szőrzet minden alkalom után és tűnik el fokozatosan.

2. Méz, kurkuma, tej, zabpehely

Keverjünk össze 100 ml tejet, 1 teáskanál kurkumával, adjunk hozzá 1 evőkanál zabpelyhet, és 2 teáskanál mézet. Kenjünk fel a keletkezett masszát a hónaljra, és várjunk egy keveset, majd langyos vízzel öblítsük le. Ezt az eljárást is ismételjük meg hetente kétszer.

Ha gyorsabb eredményt szeretnénk elérni, alkalmazzuk felváltva a fenti két receptet.