Virág horoszkóp: Születésnapod árulja, mit kell tudni rólad!

Itt a lehetőség, hogy jobban megismerd önmagad!

A virág horoszkóp a számmisztikán alapul és ahhoz, hogy megismerd virág horoszkópodat csupán születésed napjára lesz szükséged, nem kell se az év, sem a hónap. Ennek segítségével kicsit többet tudhatsz meg önmagadról és arról, hogyan lehetsz boldog.

Napraforgó

Ha a születésnapod 1., 10., 19. vagy 28.

A Napraforgó természetéből fakadóan nagylelkű. Nagyszerű társaság, aki könnyen barátkozik és hamar megtalálja szinte mindenkivel a közös hangot. Különleges kisugárzása van. Hajlamos azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, és ebből lehetnek problémái. Fontos számára a harmónia és az egyensúly, sokszor erőn felül próbál teljesíteni, hogy megszabadulhasson a hibáitól. A nehéz helyzetekre rendszerint talál megoldást és hamar kikeveredik belőlük, ezért is néznek fel rá sokan.

A szerelemben elsősorban az ösztöneire kellene hallgatnia, csak így fogja megtalálni az igazi, egyenrangú társát. Viszont figyelnie kell majd, hogy ne nyomja el partnerét!

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea.

Bazsarózsa

Ha születésnapod: 2., 11., 20. vagy 29.

A Bazsarózsa eredendően következetes , aki mindig követi a saját maga által felállított elveket, még akkor is, ha ezzel esetleg megnehezíti a dolgokat. Ezért sokan rugalmatlannak, esetleg fafejűnek gondolhatják, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy a Bazsarózsa szinte sosem enged. Munkában pontos, a rábízott feladatokat mindig pontosan elvégzi, a határidőket betartja. Nyugodt, gondtalan életre törekszik, amit szépen lassan épít fel.

Nem tudja egyedül elképzelni az életet, ezért mindig társat kíván maga mellé, már-már kapcsolatfüggő. Szenvedélyes a párkapcsolatban, de ez néha átcsap birtoklási vágyba. Ugyanakkor gyengéd is, ezért nehéz alkalmazkodni hozzá.

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea, Pipacs, Margaréta.

Boldogasszony papucsa

Ha a születésnapod:3., 12., 21. vagy 30.

A Boldogasszony papucsa egy igazi energiabomba, lételeme a pörgés. Igényli a változást és nem tud hosszabb ideig nyugton maradni. Nem viseli jól ha szabályok közé akarják szorítani és kötelező programokat is mellőzi, ha csak teheti. Utálja, ha irányítani akarják és szabad akaratában korlátozzák. Szinte mindenre nyitott és kíváncsi, azonban sokszor lehet felületes, ami gondokat okozhat munkájában és magánéletében egyaránt.

A változatosság keresése jellemző rá a szerelemben is. Sosem kötelezi el magát igazán, a hűség számára mást jelent, mint a többségnek. Jobb ha előre közli partnerével, hogy a nagy holtomiglan-holtodiglan nem az ő stílusa.

Illik hozzá: Pipacs, Rózsa, Boldogasszony papucsa

Búzavirág

Ha a születésnapod: 4., 13., 22., vagy 31.

A Búzavirág a hűség mintaképe, párkapcsolatban, munkában és barátságban egyaránt. Rendkívül kitartó és rendszerető. Nagyon szeret szervezni és intézkedni, ezért sokszor úgy kell visszatartani attól, hogy mindet a feje tetejére állítson. Legtöbbször jól látja a helyzetet, de sokszor nem elég tapintatos, amikor meglátásait mások tudtára hozza.

Az Igazi megtalálása nem egyszerű feladat számára, hanem inkább egy sokáig tartó kutatás eredménye. Azonban ha egyszer lehorgonyoz a Nagy Ő mellett, onnantól már nincs ok az aggodalomra. Érzelmeit nem mindig tudja jól leírni, de igazi társa mellett ez nem okoz majd gondot.

Illik hozzá: Búzavirág, Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs

Nőszirom

Ha a születésnapod: 5., 14., vagy 23.

A Nőszirom nagyon alkalmazkodó természetű, okos és intelligens, ezért is kedvelik sokan. Azonban a sértéseket nem tudja kezelni, így féktelen dühöt szabadít el az, aki megsérti a Nőszirmot. Fontos számára, hogy szabadon dönthessen, nem szereti, ha megkötik a kezét. Kicsit a türelmetlen, nem ártana fejlődni ezen a téren.

Szeret és tud is flörtölni! Remek humorának és frappáns dumájának köszönhetően bárkink el tudja csavarni a fejét. Igazi csábító, de megeshet, hogy átlépi a határokat. Fontos, hogy társával egyenrangúak legyenek a kapcsolatban és tudjanak jókat beszélgetni.

Illik hozzá: minden virág

Pipacs

Ha a születésnapod: 6., 15., vagy 24.

A Pipacs nagyon intuitív, szinte mindig mindenre pontosan ráérez, ezért nem lehet elhallgatni előtte semmit. Kiválóan ért a többiek testbeszédéből és hamar ráhangolódik a körülötte levők érzelmeire. Igazi álmodozó, ezért nagyon érzékeny is. Ha valamilyen kudarc éri, akkor inkább kizárja a valóságot és az ábrándjaiba menekül. Hajlamos lehet önpusztításra, ezért oda kell rá figyelni.

Nagyon romantikus alkat, választottja a világ legkülönlegesebb emberének érezheti magát mellette. Szinte a szerelem és a romantika megszállottja, ezért előfordulhat, hogy többször házasodik, ha partnerével túlságosan megromlik a viszony. Úgy tűnhet, hogy egy eszményképet üldöz, de megérzéseinek köszönhetően nem lehetetlen, hogy rátalál a vágyott Nagy Ő-re.

Illik hozzá: Rózsa, Boldogasszony papucsa, Orchidea

Orchidea

Ha a születésnapod: 7., 16., vagy 25.

Az Orchidea nagyon érzékeny és mély érzelmi életet él. Mivel a legvégsőkig tisztességes, ezért nagyon elkeseríti, ha valaki megpróbálja becsapni vagy ha csalódást okoznak neki. Könnyen megbántódik, ezért utálja a konfliktusokat, szinte menekül előlük. Ha megkérik, szívesen segít másoknak. Azoknak akik nem ismerik, csendesnek, zárkózottnak és magányosnak tűnhet. Egy stabil és boldog család a legfőbb vágya.

Nagyon alaposan megválogatja, ki mellett hajlandó lehorgonyozni, mert fontos számára, hogy környezete is elfogadja az ő társát. Nagyon hűséges és ugyanezt várja partnerétől is. A kedvese iránt komoly érzelmei vannak, mindent megtesz a nyugodt kiegyensúlyozott párkapcsolatért.

Illik hozzá: Napraforgó, Boldogasszony papucsa, Margaréta

Margaréta

Ha a születésnapod: 8., 17., vagy 26.

A Margaréta nagyon eltökélt személy. Olyan aki, mindig ragaszkodik az elveihez és az elképzeléseihez. Azonban ez mégsem kelt visszatetszést környezetében, sőt, vakmerősége miatt sokan csodálják. Szüksége van saját térre, ezért szeret néha egy kis időre elvonulni és egyedül lenni, hogy csak magára fókuszálhasson. Kevés barátja van, de azok igazán közel állnak hozzá. Gyanakvó természetű, ami néha átcsaphat paranoiába.

Párkapcsolatban nagyon fontos neki a gyengédség, adni és kapni is szeret. Elsősorban az érzelmek a meghatározóak számára egy kapcsolatban, nem a szexualitás. Megeshet, hogy sok csalódás éri, mire megtalálja a megfelelő társat, de utána már teljes lesz az élete.

Illik hozzá: Búzavirág, Bazsarózsa, Pipacs, Napraforgó, Rózsa

Rózsa

Ha a születésnapod: 9., 18., vagy 27.

A Rózsa nagyon heves, temperamentumos természet, könnyen elszakad nála a cérna. Sokszor előbb beszél, mintsem végiggondolná. Így aztán előfordul, hogy kellemetlen helyzetekbe keveri magát. Családja szent és sérthetetlen, és mindig számíthatnak rá. Van egy etikai kódexe, mely alapján hajlamos másokat is megítélni, miközben neki is vannak hibái. Kitűzött céljait mind megvalósítja.

Nem jellemzőek rá a hosszú kapcsolatok, a szerelemben nem jellemző rá a kitartás. Mindene az erotika és a szenvedély. Nem óvatoskodik és már a kapcsolat kezdetén mindenét felkínálja kedvesének, de ugyanezt viszont is elvárja.

Illik hozzá: Pipacs, Boldogasszony papucsa

Forrás: szivarvany-auracentrum.hu